Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Kriisi rapauttaa jo Venä jän taloutta.

Moskovan p örssi sukelsi eilen ja ruplan arvo laski. Tohtori Pekka Sutela ja päästrategi Vesa Engdahl kertovat, mit ä seuraamuksia Ukrainan kriisistä voi olla Ven äjän, ja sitä kautta my ös Euroopan ja Suomen, taloudelle.

 

- Palaako happy hour ravintoloihin?

Happy hourin palauttamista ravintoloihin on vä läytelty alkoholilain uudistamisen yhteydess ä. Ehkäisevä p äihdetyö EHYT ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi kertoo, miksi hän kannattaa ajatusta.

 

- Muusikot ilmastonmuutoksen asialla.

Ilmastonmuutoksesta kertova musiikkiesitys Kaksi astetta saa pian ensi-iltansa. Se on syntynyt yhteisty önä muusikkojen ja nimekk äiden kirjoittajien toimesta. Studioon ovat saapuneet Rajaton -yhtyeen laulaja Essi Wuorela, Kuusiston sävelt äjäveljekset Jaakko ja Pekka sekä kirjailijoista Juha Itkonen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä