Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Kirsi Heikel & Juha Hietanen.

- Puolustusministeri Haglund paheksuu suomalaisten pelottelua uusilla asehankinnoilla.

Puolustusministeri Carl Haglund paheksuu keskustelua, jossa suomalaisia pelotellaan Ukrainan kriisin takia. Haglundin mukaan etenkin puolustusvaliokunnan puheenjohtajan Jussi Niinistön puheet jalkavä kimiinojen hankkimisesta on asiatonta politiikkaa tässä tilanteessa.

- Venäjän pääministerin suomalaisneuvonantaja: Jenkitkin ampuvat ohjuksia sinne ja tänne.

Joroisista maailmalle singahtanut Pekka Viljakainen on Venä jän pääministerin Dimitri Medvedin ainoa ulkomainen neuvonantaja. Viljakainen sanoo, että koko hallinto on hyvin venäläismielistä, kansallishenkistä, mutta korostaa myös, että kaikki suurvallat puolustavat hanakasti etujaan.

- Aamutohtorin aiheena raskauden seuranta.

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Mika Nuutila istuu ensi kertaa Aamu-tv:n aamutohtorina. Kokenut lääkäri kertoo, miten raskauden kuuluisi edetä ja mistä oireista on syytä huolestua.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä