Koe uusi yle.fi
Uutisvideot

Näin valmistetaan minisushi

  • 2 min
  • toistaiseksi

Tokiossa sijaitseva pieni sushiravintola Nohachi on erikoistunut tarjoamaan miniatyyrisusheja varsinaisten annosten ohella. Ravintolan kokki Hironori Ikeno kertoo idean lähteneen vitsistä 13 vuotta sitten. Hän tarjosi sushiannoksen ohessa minisushin asiakkaalleen. Ammatillinen kiinnostus sai Ikenon kokeilemaan kuinka pieniä susheja hän pystyisi valmistamaan. Nyt hän valmistaa kameroiden edessä yhden riisijyvän ympärille kietoutuvia minisusheja, ravintolan tavaramerkkejä. - Video: Reuters

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Uutisvideot

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä