Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Juha Hietanen.

- Ohjeita kevätpölyn keskelle.

Katuja on päästy siivoamaan hiekasta poikkeuksellisen aikaisin. Silti ilmassa leijuu nyt paitsi katupölyä, myös siitepölyä. Miten selvitä yskimättä keväästä, siitä ovat kertomassa allergianeuvoja Johanna Värmälä ja sisäilma-asiantuntija Tuula Syrjänen.

- Diplomaattiset ponnistelut Ukrainan kriisin rauhoittamiseksi.

Ukrainan kriisi näyttää pikkuhiljaa siirtyneen neuvottelupöytiin. Millainen diplomatia puree Venäjään, sitä ovat pohtimassa kokenut diplomaatti Heikki Talvitie ja Etyjin varapuheenjohtaja Ilkka Kanerva. Otamme myös yhteyden Pariisiin.

- Kansanmurha uhkaa Keski-Afrikkaa.

Vielä Ukrainaakin pahempi tilanne on Keski-Afrikassa, jossa pelätään jopa kansanmurhaa. Vieraanamme on levottomasta maasta juuri kotiutunut Kirkon Ulkomaanavun humanitaarisen tiimin johtaja Elina Hakkarainen.

- Vieraana kiekkoleijonien päävalmentaja Erkka Westerlund.

Sotshin talviolympialaisten pronssijoukkueen päävalmentajalla on jo uudet haasteet edessä. Leijonien päävalmentajalla Erkka Westerlundilla töitä teettää uuden joukkueen kasaaminen Valko-Venäjän MM-kisoihin.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä