Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajana Marja Sannikka.

- Kansainvälinen oikeuden asiantuntija tiivistää, mitä sääntöjä Ukrainan kriisissä on rikottu.
Kansainvälisen oikeuden dosentti Jarna Petman Helsingin yliopistosta valottaa, mitä laki ja sopimukset sanovat kansannoususta, sotilaiden lähettämistä vieraan valtion alueelle ja oman alueen puolustamisesta.

- Ydinvoimasta uusi riidanaihe - hajoaako hallitus?
Päätös ydinvoimaluvan jatkokäsittelystä eduskunnassa on jälleen yksi hidaste kuuden puolueen mutkaisella polulla. Politiikan toimittajat Pekka Ervasti Yle Uutisista, Marko Junkkari Helsingin Sanomista ja Eeva Lehtimäki MTV:n uutisista arviovat, pystyykö hallitus taivaltamaan yhdessä vaalikauden loppuun asti.

- Tanssija Tero Saarisen uusi teos tulkitsee nykypäivän miehuutta.
Suomen tunnetuimpiin tanssijoihin kuuluva Tero Saarinen valloittaa nyt Aasiaa, samaan aikaan valmisteilla on uusi, Esa-Pekka Salosen musiikkiin pohjautuva teos, joka kertoo nykymiehen mallista.

- Jälkiviisaat.
Ukrainaa, Fennovoimaa, naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Uutisviikko on ollut vakavavireinen, mutta Jan Erola, Kalle Isokallio ja Kreeta Karvala virittävät vilkkaan keskustelun synkähköistäkin aiheista.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä