Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajat: Annika Damström ja Juha Hietanen.

- Miten sokeria voi välttää?

Käytätkö omasta mielestäsi liikaa sokeria? Yle Uutiset kysyi asiaa verkkosivuillaan, ja keskustelu on ollut varsin vilkasta. Aamu-tv:ssä kommenteja ruoti THL:n tutkija Heli Kuusipalo, joka antoi myös vinkkejä sokerinkulutuksen vähentämiseen.

- Asiantuntija: Lentokoneen katoaminen on lähes mahdotonta.

Viime viikolla kadonnut Malaysia Airlinesin -matkustajakone on edelleen teillä tuntemattomilla. Miten on mahdollista, että kokonainen iso Boeing-kone häviää? Aamu-tv:ssä lentoliikenteen seurannasta kertoi Suomen lentäjäliiton turvatoimikunnan puheenjohtaja Hannu Korhonen.

- Mikä videoblogeissa koukuttaa?

Moni seuraa erilaisia blogeja netistä, mutta yhä useampi seuraa myös vlogeja, eli videoblogeja. Miksi joku haluaa avata elämäänsä tuhansille vieraille katseille? Entä millainen videoblogi vetää katsojia puoleensa? Aamu-tv:ssä videoblogien maailmaa avasivat suositut vloggarit Sonja Hämäläinen sekä Amos Soivio.

- Uutiskatsaus.

Annika ja Juha tarkastelevat aamun uutisia.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä