Ylen aamu-tv

Tänään otsikoissa

  • 1 h 13 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajat: Sari Huovinen ja Marja Sannikka
- Ukrainan kriisi kuohuttaa myös Suomen venäläisiä. Ukrainan kriisi herättää vahvoja tunteita myös Suomessa asuvien venäläisten keskuudessa. Vieraina , freelance-toimittaja Polina Kopylova, tutkija Viktor Kuvshinov ja venäjänkielistä keskustelupalstaa pitävä Veronika Solovian.
- Parisuhteen rahat - yhteisiä vai omia? Kannattaisiko omat rahat pitää puolison omaisuudesta erillään vai onko suhteessa kaiken oltava yhteistä? Tutkimuspäällikkö Anu Raijas Kilpailu- ja kuluttajavirastosta kertoo, miten suomalaisissa perheissä rahat jaetaan ja mistä riidellään.
- SDP:n puheenjohtajapeli kiihtyy: Rinteen kannattaja haastaa Urpilaisen kannattajan. Kisa SDP:n puheenjohtajuudesta voimistuu ja puolue jakautuu kahteen leiriin. Nykyisen puheenjohtajan Jutta Urpilaisen otteita puolustaa kansanedustaja Mikael Jungner. Haastajaksi noussutta ammattiliitto Pron puheenjohtajaa Antti Rinnettä taas kehuu entinen kansanedustaja, entinen Toimihenkilöunionin puheenjohtaja Ilkka Joenpalo. Kumman perustelut vakuuttavat?
- Miksi niin moni harkitsee itsemurhaa - kokijat kertovat. Vuosittain lähes 900 suomalaista tekee itsemurhan, arviolta jopa kymmenkertainen määrä yrittää. Katariina Vuori on kirjoittanut kirjan itsemurhaa yrittäneiden kokemuksista. Yksi kirjaan kertomuksen antanut on Arja Sihvonen.
- Miten itsemurhia voi ehkäistä? Keskustelemme THL:n asiantuntija Timo Partosen kanssa parhaista keinoista ehkäistä itsemurhia.
- Onko tunnettu suku etu vai taakka? Tunnettu nimi voi herättää kiinnostusta ja auttaa näin urallakin eteenpäin. Mutta samoin siitä voi koitua halki elämän harteita lyhistävä taakka. Millaista on vaalia kuuluisaa sukuperintöä? Vieraina Jean Sibeliuksen tyttärenpoika Severi Blomstedt, Lasse Virénin poika Matti Virén ja Jurkan teatterisuvun näyttelijä Timo Jurkka.
- Aamutohtori: Diabeteksen insuliinihoitoa pelätään liikaa. Sisätautien erikoislääkäri Hannu Väänänen kertoo, milloin aikuisiän diabetes vaatii insuliinihoitoa ja mitä ovat muut pätevät hoitokeinot. Väänäsen mukaan moni turhaan pelkää insuliinihoitoa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä