Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström & Juha Hietanen.

- Kohtalokkaiden tulipalojen alkuvuosi.
Alkuvuodesta Suomessa on kuollut tavallista enemmän ihmisiä tulipalojen seurauksena. Turvallisuuspäällikkö Ilpo Leino arvioi syitä ja kertoo kotikonstit tulipalojen ehkäisemiseen.

- Onko proteiinilisistä hyötyä?
Kuntoilijat ja vähemmänkin liikkuvat syövät nykyään ahkerasti proteiinilisiä. Elintarviketieteiden tohtori Merja Suomisen mukaan tavallinen kansalainen saa perusruoasta riittävästi proteiinia.

- Vieraana valtiovarainministeri Jutta Urpilainen, SDP.
Hallitus kokoontuu alkuviikosta kehysriiheen päättämään mahdollisista menojen karsimisesta ja verojen korottamisista velkasuhteen taittamiseksi. Urpilaisen mukaan sopeutustarve on tähän asti arvioitua pienempi.

- Vanhan ja uuden maailman viinitrendit.
Viineihin intohimoisesti tykästynyt Juha Berglund kertoo, mikä sai menemään niin pitkälle että hän perusti viinitilan Ranskaan. Hän puhuu myös siitä, miten vanha maailma käy.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä