Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Anna Lehmusvesi.

- Päätoimittajaraati kokoontuu.

Politiikan viikko ei juuri kuumempi voisi olla. Hallitus ja oppositio sorvasivat sote-ratkaisun, mutta kehysriihessä vääntö valtiontaloudesta jatkuu. Tapahtumista keskustelevat päätoimittajat Yle Uutisista, MTV3.sta ja Helsingin Sanomista.

- Suvivirsi vai ei?

Apulaisoikeuskansleri linjasi, että uskonnollisest juhlat kouluissa ovat hankalia uskonnonvapauden kannalta. Tekeekö suvivirsi tilaisuudesta uskonnollisen? Rehtori Janne-Pekka Nurmi kertoo, miten juhlat on hoidettu Laakavuoren ala-asteella Helsingissä.

- Kaupunginteatterin hurjat Tarzanit.

Kaikkien tuntema viidakkoseikkailu on vallannut Helsingin Kaupunginteatterin. Näyttelijät Jon-Jon Geitel ja Saska Pulkkinen kertovat, miten lannevaatteeseen pukeutuminen muuttaa miestä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä