Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Kirsi Heikel. --- Vieraana Merja Kyllönen --- Merja Kyllönen on jo pakkaillut ministerin tavaransa ja siirtynyt rivikansanedustajan univormuun. Ottiko vallan menestys koville ja miten hallitusrintamasta lipeäminen vaikuttaa Vasemmistoliiton tulevaisuuteen? --- Monen kodin kätköistä löytyy neuvostoesine --- Monen suomalaisen kodista löytyy Neuvostoliiton aikaista tavaraa. Ylen Suora linja pyysi teitä katsojia lähettämään meille kuvia neuvosto-esineistä. Kuvia tuli satoja. Nyt esittelemme niistä osan
Leninmuseon kokoelma-ammanuenssin Mia Heinimaan opastuksella. --- Aamun kirja: Jari Järvelän Tyttö ja pommi --- Graffitintekijät ja vartijat taistelevat julkisesta tilasta. Seinä on kuin pommi, jolla maalarit iskevät ihmisten tajuntaan. Jari Järvelä hyppää uudessa kirjassaan dekkarien maailmaan.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä