Ylen aamu

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka ja Sari Huovinen.

- Ebola leviää Länsi-Afrikassa.
Länsi-afrikkalaisessa Guineassa ebola-virus on vaatinut jo ainakin 80 ihmistä on kuolonuhria. Virus on edennyt jo maan pääkaupunkiin sekä naapurimaihin. Aamu-tv soitti Suomen pakolaisavun maajohtaja Markku Vesikolle Liberiaan.

- Miten lähimaksaminen käytännössä toimii?
Ostosten maksaminen korttia vilauttamalla yleistyy parhaillaan kovaa vauhtia. Useat kauppaketjut ovat ilmoittaneet ottavansa lähimaksamisen käyttöön tänä keväänä.
Miten lähimaksaminen tai kontaktiton maksaminen käytännössä tapahtuu? Asiaa Aamu-tv:ssä valotti Jukka Wallinheimo tunnistusteknologian käyttöä edistävästä yhdistyksestä RFIDLab Finland ry:stä.

- Ammattiyhdistysliikkeen merkitys nuorille.
Miltä näyttää ammattiyhdistysliikkeen tulevaisuus? Aiheesta Aamu-tv:ssä keskusteltiin tulevaisuuden vaikuttajien, eli nuorisopoliitikkojen kanssa. Miten nuoret näkevät ay-liikkeen merkityksen nyt ja tulevaisuudessa?

- Onko ruokakulttuurimme pelkkää huijausta?
Mitä meille syötetään ja miksi? Aamu-tv:ssä keskusteltiin vallalla olevista ruokamyyteistä, joita Susanna Kovasen ja Harri Lapinojan Ruokapyramidihuijaus-kirja pyrkii kumoamaan.

- Aamu-tv teerisoitimella.
Aamu-tv piipahti seuraamaassa teerien soidinta Limingan metsissä. Toimittaja Tuomo Björksten ja ammattiluontokuvaaja Jari Peltomäki tiirailivat telttakojustaan teerien liikkeitä koko aamun ajan.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu

Päivän puheenaiheet

Ylen aamu antaa parhaat eväät nousevaan uutispäivään. Tuoreimmat uutiset, puheenaiheet ja valtakunnan kiinnostavimmat vieraat.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä