Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström & Marja Sannikka.

- Miten lapset ja nuoret Suomessa voivat?
Kuinka Suomen lapset ja nuoret voivat? Onko hyvinvointi eriarvoistunut? Miksi jopa viidennes yläkouluikäisistä tytöistä kokee itsensä masentuneeksi? Näitä asioita käsitellään tänään julkaistavassa lapsiasiavaltuutetun vuosikirjassa. Aamu-tv:ssä lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aulan kanssa pohditiin, miten lapsuuden eriarvoistumista voitaisiin ehkäistä?

- Partioharrastuksen suosio nousussa.
Partion jäsenmäärä on kääntynyt nousuun ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen. Viime syksynä 11 000 lasta ja nuorta aloitti partiossa, mikä on neljänneksen enemmän kuin edellisvuonna. Mutta mitä annettavaa partiolla nyky-yhteiskunnassa on? Aiheesta Aamu-tv:ssä keskustelivat Suomen Partiolaisten kasvatusjohtaja Timo Sinivuori sekä partiojohtaja Anniina Rantala Littoisten pirtapiioista.

- Jälkiviisaat.
Kreeta Karvala, Jan Erola ja Kalle Isokallio jälkiviisastelivat muun muassa metsäalan uutisista sekä kokoomuksen puheenjohtajakisasta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä