Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Marja Sannikka.

 

- Maailmasta puuttuu miljoonia kätilöitä.

Tänään julkistetun tutkimuksen mukaan Suomi on maailman paras maa olla äiti, Somalia puolestaan huonoin. Mikä tekee Suomesta hyvän ja millä äitien tilannetta muualla maailmassa voidaan parantaa? Vieraana Pelastakaa Lapset ry:n humanitaarisen avun suunnittelija Silja Hormia.

 

- Vielä ehdit askarrella äidille.

Äitienpäivä lähestyy, on aika kaivaa sakset ja liimapuikot esiin! Askartelutarpeet löytyv ät usein kotoa ja vaikkapa lähimetsästä. Vinkkejä askarteluun jakaa Mannerheimin lastensuojeluliiton Soukan yhdistyksen puheenjohtaja Pia Tiainen.

 

- Ukrainan kriisi, haastattelussa Ilkka Kanerva.

Ukrainan kriisi on muuttunut lähes sisällissodaksi. Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen varapresidentti Ilkka Kanerva kertoo näkemyksiään tapahtuneesta.

 

- Avustajakoira on tuki arjen askareissa.

Avustajakoirat ovat monelle suuri apu elämän arkisissa tilanteissa. Labradorinnoutaja Flamma n äyttää, mihin pystyy. Yhteisty östä kertomassa sen isä ntä Olli Räis änen sekä Sanni Roinevirta Invalidiliitosta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä