Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina: Kirsi Heikel & Sari Huovinen.

- Valko-Venäjä - diktatuurin olot kiekkokaukalon ulkopuolella
Valko-Venäjän ihmisoikeustilanteeseen perehtyneet Iida Simes PEN-järjestöstä ja Päivi Mattila Ihmisoikeusliitosta arvioivat, miten jääkiekon MM-kisat vaikuttavat diktatuurin arkeen, voiko kisajulkisuudesta seurata hyvää poljettujen ihmisten oikeuksille.

- Eurovaalit puoluepäivä: KD.
Kristillisdemokraattien puoluepäivän tentissä Aamu-tv:ssä on eurovaaliehdokas, kansanedustaja Sauli Ahvenjärvi. Hän puolustaa puolueen kuulumista EPP-ryhmään, vaikka kristillisdemokraattien monet kannanotot liippaavat lähimmin perussuomalaisten parlamanttiryhmään.

- Jälkiviisaat.
Vakioviisaat Jan Erola, Kalle Isokallio ja Kreeta Karvala arvioivat demareiden ja kokoomuksen puheenjohtajataisteluja sekä eurovaalikampanjoinnin kuumuutta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä