Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Mikko Haapanen ja Sari Huovinen.

- Vaalimainosten ruuti märkää?
Eurovaalimainokset ovat jälleen katukuvassa. Aamu-tv:ssä ihmeteltiin, miksi vaalien katumainonta on aina niin samanlaista. Eikö kukaan uskalla erottua? Eurovaalien mainontaa arvioi tutkija Annamari Huovinen.

- Max Perttulan vinkit tuoksujen oikeaoppiseen käyttöön.
Voimakkaat tuoksut tuottavat ongelmia astmaatikoille ja tuoksuyliherkille. Miten hajuvettä kannattaa suihkauttaa ja kuinka paljon? Entä miten tai missä käytettynä se häiritsee? Aamu-tv:ssä vinkkejä antoi Suomen ainoa parfymööri Max Perttula.

- Miten lastensuojelua pitäisi kehittää?
Valvira julkaisi eilen ensimmäisen koko maan kattavan selvityksen lastensuojelun tilasta Suomessa. Raportista ilmeni, että vain noin puolessa Suomen kunnista on riittävästi lastensuojelun henkilöstöä. Mitä asialle pitäisi tehdä? Aamu-tv:ssä asiaa pohtivat selvitystä tehnyt Emilia Mustonen Valvirasta ja pääsihteeri Mirjam Kalland Mannerheimin lastensuojeluliitosta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä