Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena .Juontajina Sari Huovinen & Kirsi Heikel.

- Knoppeja kodinkoneiden ylläpitoon.

Miten kodinkoneita kannattaa huoltaa ja puhdistaa kotona? Aamu-tv:ss ä vinkkejä antoi Suomen Kodinkonehuoltojen Liiton puheenjohtaja Mikko Ranta, jolla on yli 20 vuoden kokemus kodinkoneiden korjaamisesta.

- Eurovaalit puoluepäivä: RKP

RKP on lähtenyt vaaleihin jälleen altavastaajana. Mielipidemittausten alle neljän prosentin kannatus uhkaa viedä puolueelta euroedustajan paikan Brysselissä. Toisaalta Ruotsalainen kansanpuolue saa tunnetusti kannattajansa liikkeelle, vaikka äänestysprosentti jäisi alhaiseksi. Aamu-tv:n vaalitentissä RKP:tä edusti Christina Gestrin.

- Sampsa Sarparanta - taiteella koneistoa vastaan.

Sampsa Sarparanta on punkkari ja kuvataiteilija, jonka taide on esittävää ja yhteiskuntakriittistä. Kuinka paljon mies itse pyrkii elämään eettisesti, maailmaa pelastaen? Entä keistä meistä on tullut elotonta lihaa?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä