Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Mikko Haapanen & Anna Lehmusvesi.

- Tiananmen25 vuotta - Yrjö Länsipuro muistelee.

Pekingin Taivaallisen rauhan aukion murheellisista tapahtumista ontasan 25 vuotta. Kiinan kommunistinen johto tukahdutti tuolloin muutosta vaativien, lähinnä opiskelijoiden mielenosoituksen. Tarkkaa tietoa kuolonuhrien määrästä ei ole vieläkään, virallisesti puhutaan noin 300 uhrista.Yleisradiolle tapahtumista raportoi kirjeenvaihtaja Yrjö Länsipuro.

- Miten kohdata vieraasta kulttuurista tuleva ihminen?

Kesän myötä myös ulkomaiset matkailijat saapuvat Suomeen lomalleja asiakkaiksi. Miten kohdata ja palvella heitä hyvin? Monikulttuurisesta asiakastyöstä kertoo kouluttaja ja tietokirjailija Marjut Nieminen.

- EkonomistiThomas Pikettystä tuli superjulkkis.

Ranskalainen ekonomisti Thomas Piketty on noussut uudeksitalouspoliittisen ajattelun superjulkkikseksi. Mistä aineksista Pikettyn ajattelu koostuu ja miksi hänestä nyt kohkataan, siitä ovat keskustelemassa professorit Heikki Patomäki ja Paul Lillrank.

- Aamutohtori: Verenpaine laskuun.

Aamutohtorin aihe koskettaa turhan monia suomalaisia: verenpaineja se, miten korkean verenpaineen saa laskuun? Asiantuntijana sisätautien ja gastroenterologian erikoislääkäri Hannu Väänänen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä