Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Jakso 121: Tänään otsikoissa

  • 38 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Annika Damström ja Mikko Haapanen.

- Rakentamisen harmaa talous kuriin.
Harmaan talouden suitsimista rakennusalalla on yritetty monenlaisin keinoin. Nyt syyniä kiristetään taas, kun rakentamista koskeva urakka- ja työntekijätietojen ilmoitusvelvollisuus astuu voimaan.
Ylitarkastaja Pekka Muinonen Verohallinnosta ja toimitusjohtaja Tero Heikkilä Isännöintoliitosta kertovat, mitä uudistus tarkoittaa.

- Isovanhempien seura on usein lapselle hyväksi.
Kesällä moni lapsiperhe ei tule toimeen ilman isovanhempien lastenhoitoapua. Tutkimusprofessori Anna Rotkirch Väestöliitosta kertoo, miten isovanhempien seura vaikuttaa lapseen ja miten suomalainen isovanhemmuus on vuosien aikana muuttunut.

- Aamukalassa Kirkkonummella.
Aamu-tv:n Mikko Haapanen matkasi Kirkkonummelle aamukalaan aktiivisten harrastajakalastajien Seppo ja Sirkka Karhun kanssa. Aamun aikana syntyy tuoreesta kalasta herkkuruokaa savustuspöntössä.

- Rakkaudesta, Aulikki Oksanen.
Harva suomalainen on kirjoittanut rakkaudesta yhtä paljon kuin runoilija ja kirjailija Aulikki Oksanen. Hän täyttää tänä kesänä 70 vuotta ja on myös tänä vuonna Kajaanin Runoviikon Suven Runoilija.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä