Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Ylen aamu

Jakso 232: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 33 min
  • ei katsottavissa

Juontajina Mikko Haapanen ja Sanna Ukkola Informaatiosota ja Suomi Erilainen informaatiovaikuttaminen, jopa informaatiosota hiipii Suomeenkin. Asialla ovat erityisesti venäläiset ja keinoina esimerkiksi Suomen puolustuskyvyn kyseenalaistaminen, kertoo valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila. Naton ulkoministerikokous Nato-maat kokoustavat paraikaa Brysselissä kireässä kansainvälisessä tilanteessa. Esillä on mm. Afganistanin tilanne. Kokouksessa on Ylen erikoistoimittaja Reijo Lindroos. Venäjän ja Turkin kiista Turkin ja Venäjän välien kärjistyminen alkoi, kun Turkki ampui reilu viikko sitten alas venäläisen hävittäjän, joka Turkin mukaan loukkasi sen ilmatilaa. Venäjän mukaan kone ei käynyt Turkin ilmatilassa. Kiistan taustalla vaikuttaa kuitenkin muitakin suurvaltapolitiikan kysymyksiä. Niistä kävivät keskustelemassa Aleksanteri-instituutin johtaja Markku Kivinen ja Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Toni Alaranta. Vinkit small talkiin Small talkia tarvitaan niin arjessa kuin juhlassa. Erityisen ajankohtaista se on tähän aikaan vuodesta, kun kalenterit täyttyvät erilaisista sosiaalisista riennoista, kuten pikkujouluista. Suomalaisten kankeasta small talk -kulttuurista väännetään usein vitsiä, mutta small talkissa ei ole mitään pelättävää, muistuttaa tapakouluttaja Helena Valonen.

Ohjelman tiedot

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu

Päivän puheenaiheet

Ylen aamu antaa parhaat eväät nousevaan uutispäivään. Tuoreimmat uutiset, puheenaiheet ja valtakunnan kiinnostavimmat vieraat.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä