Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Hyvää itsenäisyyspäivää, herra presidentti

 • 9 min
 • ei kuunneltavissa

Kuinka kaikki oikein kävi, miten Tohtori Raimo pelasti presidentin Itsenäisyyspäivän juhlat? Presidentti Niinistö oli sulkeutunut toilettiin ja peruuttanut pirskeet. Melenilmaus ei ollut suunnattu Jennin vauvan sinistä pukua vastaan vaan tekemätöntä ja kyvytöntä hallitusta vastaan. Ei saanut pääministeri, ei Jenni, eikä Kirsi Piha presidenttiä ulos.

Lähetykset

 • la 20.12.2014 10.50 • Yle Radio Suomi

Jaksot

 • Tohtori Raimo on jo viiden vuoden ajan analysoinut suomalaisia poliitikkoja ja muita merkittäviä julkkiksia. Mutta mitä tiedämme Raimosta itsestään? Juhlan kunniaksi on hyvä palata Raimon perhesuhteisiin. Millainen läheinen ja rakastava suhde Tohtori Raimolla oli esimerkiksi poikaansa Rikuun? Koskettava kohtaaminen on juhannukselta vuonna 2016. Espoo on aina suojellut rajojaan.

 • Hallituksen trio, Juha Sipilä, Petteri Orpo ja Timo Soini, epäilee, ettei kansa osaa arvostaa heitä. He palkkaavat Tohtori Raimon tekemään koko kansan psykoanalyysin. Tohtori Raimo kiertää Suomea kysymässä kansalta, mikä hallituspolitiikassa puhuttaa. Muun muassa turkulaiset, tamperelaiset, oululaiset insinöörit ja aktiivifeministit arvioivat syvän analyyttisesti hallituspolitiikkaa.

 • Tohtori Raimolla on juhannuksena vain yksi toive, hän toivoo saavansa olla yksin saaressaan, mutta juhannus Raimonmaan saaressa on vuoden kohokohta kansakunnan johtaville poliitikoille ja silmäätekeville. Miten Tohtori Raimo sai tänä vuonna vieraat häädettyä saarestaan? Häädettävien joukossa olivat mm. Vladimir Putin, Donald Trump, Angela Merkel, Erkki Tuomioja, Emmanuel Macron ja Juha Sipilä.

 • Juhannus tulee olit valmis tai et. Tohtori Raimon saarelle Raimonmaalle kokoontuvat taas kaiken maailman huippupoliitikot ja muu eliitti viettämään keskikesän juhlaa.Tohtori Raimo joutuu selvittämään mitä kansan syvät rivit ajattelevat politiikasta ja pääministeri Juha Sipilästä. Painavat sanansa saavat sanoa grillaajat ympäri maata.

 • Tohtori Raimon Alaston Juhannus jatkuu.
  Venäjällä pelataan maailman mestaruudesta jalkapallossa. Putinin vaatimuksesta Raimon saaressa pelataan vielä suuremmilla panoksilla. Jotta ottelu olisi varmasti reilu erotuomarina toimii ulkoministeri Lavrov. Mukana ottelussa saunanraikkaina Emmanuel Macron, Donald Trump ja Angela Merkel.

 • Juhannus tulee. Oletko valmis? Moderniin Juhannuksen viettoon kuuluu aukottomasti
  tohtori Raimon Alaston Juhannus. Viime vuonna Tohtori Raimo nappaili haukia Kimi Räikkösen kanssa ja Kimi kertoi, millaisia tallimääräyksiä on Suomen hallituspolitiikassa.
  Presidenttipari veneili kahdestaan kohti Raimonmaan saarta. Polittinen säätiedotus kertoi, että epävakaista on tulossa ja Sauli uskoikin näkevänsä horisontissa kumiveneellisen terroristeja.

 • Musta aukko uhkaa Suomea, ja koko maapallo ovat vaarassa tuhoutua. Onko tämä seurausta ilmaston lämpenemisestä vai rankaiseeko ilmestyskirjan peto Suomea Irlannin kansanäänestyksestä? Mistä on kyse, kun yksi tunti Soten parissa vastaa seitsemää vuotta tavallista eduskuntatyöskentelyä? Raimoa on kadonnut, joten Mirkun täytyy kääriä hihat ja pelastaa planeetta.

 • Eduskunnan kevätjuhlassa kansanedustajat jännittävät päästääkö pääministeri Juha Sipilä heitä kesälomalle lainkaan. Tohtori Raimon ja Mirkun järjestämässä juhlassa palkitaan parlamentaarikot kukin ansionsa mukaan. Kenelle lankeaa eduskunnan jakomielipalkinto? Jaksossa selviää, kuka on siemennyksen musta hevonen ja kuka on ansainnut eduskunnan mieleterveyskuntoutujien pystin. Mukana mm Juha Sipilä, Ilkka Kanerva, Elina Lepomäki, Timo Soini, Touko Aalto ja Susanna Koski.

 • Tohtori Raimon Märkä Vappu valuttaa kuulijoiden korviin jälkijättöisen hupikimaran, jossa Vihreiden Emma Kari lennättää puheenjohtaja Touko Aallon eli Vihreän Kuulan suomalaisen politiikan tähtitaivaalle. Yleisradion ja hallituksen hedelmällisen yhteistyön tuloksena on syntynyt satukuunnelma Mauri Pekkarisen sankarillisista seikkailuista yritystukien maailmassa. Turkulaiset älykkögrillaajat pohtivat Hjallis harkimon innoittamina, että pitäisikö heidänkin perustaa Suomeen uusi puolue.

 • Vuonna 2014 YT oli pahin sana mikä politiikassa tunnettiin. Ei tiedetty vielä miten kolkosti särähtävät alitajunnassa sanat koulutusleikkaus, maakuntahallinto tai sosiaali-ja terveysuudistus. Nyt kun Kataisen six-pack hallitus ja George W, Bushkin alkavat sittenkin tuntua ihan hyviltä, on aika uusia jakso Virtasten perheen YT-neuvotteluista. Suomi nousuun -seminaareissa ihasteltiin hurmiossa YT:n tehokkuutta, kun Tohtori Raimo esitteli perhe Virtasen. Perhe ei jäänyt tuleen makaamaan vaan päätti irtisanoa yhden jäsenensä.

 • Tohtori Raimo ja Mirkku ovat puolueiden puheenjohtajien kanssa hakemassa mielenrauhaa Helsingin kauniissa Lammassaaressa ennen kovaa vaalisyksyä. Keväinen luonnonrauha häiriintyy, kun SDP:n Antti Rinteeltä lähtee vaalimopo pahasti keulimaan. Ratkeaako kaikkien vaalimaltti ennen kuin Antin kone hyytyy? Katteettomia vaalilupauksia ovat todistamassa mm Juha Sipilä, Petteri Orpo, Sari Essayah, Touko Aalto ja Jussi Halla-Aho.

 • Tohtori Raimon vapun etkoilla kuulemme uhkaako Kummisetä Don Corleone Vantaan turvallisuutta. Esivappulähetys paljastaa myös uuden mobiilipelin "The Kansalaissota 1918". Jaksossa kuulemme myös syväluotaavia ajatuksia Hjallis Harkimon liikkeistä sekä veneessä että politiikassa.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä