Sukuvika

Sukuvika: Intohimona näyttämö: Heikki ja Santeri Kinnunen

 • 43 min
 • toistaiseksi

Näyttelemistä rakastavien Kinnusten harvinainen yhteishaastattelu. Santerilla oli nuorena mielessään myös graafikon ammatti, mutta näyttämö vei voiton.

Heikin polte näyttämölle on niin vahva, että eläkkeelle hän tuskin ennättääkään.

Jussi Chydeniuksen Sukuvika-ohjelman vieraiksi saapuvat näyttelijät, isä ja poika, Heikki ja Santeri Kinnunen. Ohjelma on uusinta joulukuulta 2014.

Lähetykset

 • ke 31.12.2014 12.16 • Yle Radio 1

Jaksot

 • Sukurasite Herala-Maijala-klaanissa on niin vahva, ettei Lauri Maijala oikein muuta kuin teatteriuraa voinut kuvitellakaan. Isoisä Helge Heralalta, eli Papulilta, on pikku Lauri saanut apua jo koulunäytelmiin.

  Heidi Herala taas tietää kokemuksesta, ettei teatterisukuun kuuluminen ole aina miellyttänyt jokaista tahoa ja odotukset ja vertaaminen sukulaisiin tuntuu kuuluvan asiaan.

  Toimittajana Jussi Chydenius.

 • Eeva-Leenan kodissa aina joku soitti tai lauloi. Olohuoneessa saattoi laulaa Tapio Rautavaara tai Kipparikvartetti. Eeva-Leena lauloi radiossa vain 6-vuotiaana ja teki TV-ohjelmiakin.

  Petteri mietti sarjakuvapiirtäjän uraa, mutta musiikki vei mukanaan. 10-vuotiaana Petteri päätti tulevansa maailman parhaaksi kitaristiksi.

  Toimittajana Jussi Chydenius.

 • Näyttelemistä rakastavien Kinnusten harvinainen yhteishaastattelu. Santerilla oli nuorena mielessään myös graafikon ammatti, mutta näyttämö vei voiton.

  Heikin polte näyttämölle on niin vahva, että eläkkeelle hän tuskin ennättääkään.

  Jussi Chydeniuksen Sukuvika-ohjelman vieraiksi saapuvat näyttelijät, isä ja poika, Heikki ja Santeri Kinnunen. Ohjelma on uusinta joulukuulta 2014.

 • Hanna Brotheruksen kaikki lapset ovat saaneet pienestä pitäen olla mukana äitinsä ja säveltäjäisänsä teoksissa. Niinpä ei ole ihme, että lapsista toiseksi vanhin, Johannes 17v. on jo monipuolinen taitaja.

  Johannes tunnetaan parhaiten roolistaan elokuvassa Betoniyö. Näyttelemisen lisäksi Johannes mm. säveltää ja soittaa.

  Sukuvika-ohjelmassa kuulemme, millaista on äidin ja pojan välinen kollegiaalisuus ja mikä onkaan Brotherus Brothers.

 • Sari Bremer varttui kuvien keskellä. Sari on kuvataiteilija jo kolmannessa sukupolvessa ja isä, Steffe seurasi oman isänsä isänsä jälkiä valokuvaajaksi.

  Jussi Chydeniuksen Sukuvika-ohjelman vieraiksi saapuvat valokuvaaja-isä Stefan Bremer ja kuvataiteilija-tytär Sari Bremer.

 • Hyökki-nimisiä kuoronjohtajia löytyy Suomesta kolme kappaletta. Sukuvika ohjelmassa heistä mukana kaksi: isä Matti ja poika Pasi.

  Isä Matin vanhemmat olivat muusikoita ja jo kotona musiikki oli kaikki kaikessa. Äiti vei katsomaan oopperaa ja balettia. Pasi aloitti pianonsoiton opiskelun lapsena äitinsä johdolla ja kävi myös viulutunneilla.

  Jussi Chydenius ottaa selvää, mikä, mikä isää ja poikaa taiteessa yhdistää ja miten he toistensa työtä arvioivat.

 • Kuusiston perhe on tiivis ja poikien musiikkiharrastus on vienuyt heitä maailmalle jo kun lapset olivat pieniä. Myös meri yhdistää musisoivaa perhettä.

  Jussi Chydeniuksen Sukuvika-ohjelman vieraana ovat säveltäjä Ilkka Kuusisto, poikansa, muusikko Jaakko Kuusiston kanssa. Ohjelma on uusinta vuodelta 2014.

 • Eija Ahvo rakastui teatterin maailmaan Juankosken näytelmäkerhossa vuonna 1968 - ja näyttämö veikin voiton lastentarhanopettajahaaveesta. Joonaksesta taas piti tulla jalkapalloilija, mutta äidin ammatti veti puoleensa häntäkin.

  Jussi Chydeniuksen vieraana Sukuvika ohjelmassa laulavat, kantaaottavat, maailmanparantajat, näyttelijät, äiti Eija Ahvo ja poika Joonas Saartamo.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä