Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
RSO Musiikkitalossa

RSO Musiikkitalossa: RSOn konsertin 11.12.2014 jälkeen

  • 13 min
  • toistaiseksi

Radion sinfoniaorkesterin konsertin jälkeen Janne Koskinen ja Jukka Nykänen keskustelevat Schubertista, minkä jälkeen Janne Koskinen ja Inari Tilli keskustelevat esiintymisestä ylikapellimestari Hannu Linnun, voimisteluliiton valmennuspäällikön Liisa Ahlqvist-Lehkosuon ja mäkihypyn päävalmentajan Jari Klingan kanssa. Musiikkitalo 11.12.2014. Ohjaus Elina Heiskanen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Nicholas Collon tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson ja Janne Koskinen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä