Voita & Sokeria

Voita & Sokeria: Voita & Sokeria 13.12.

  • 5 min
  • toistaiseksi

Metsästäjät huomio! Ravintoloitsija ja tv-kokki Arto Rastas antaa nyt gourmet-tason vinkkejä jäniksen kokkaamiseen kahdella tavalla Voita & Sokeria -sarjassa.

Kania Kahdella tapaa

Kaninsatulaa

1 jäniksen satula
1 tl kuminaa
1 tl korianterin siemeniä
1/2 tl murskattua mustapippuria
2 rkl hunajaa
1 rkl sherryetikkaa
suolaa

1.Pane pieneen kasariin sherryetikka, kumina, kevyesti murskattu korianteri ja pippurit. Kiehauta, ota syrjään ja sekoita joukkoon hunaja. Jäähdytä.
2. Mausta jäniksen satula suolalla sekä pippurilla ja hiero marinadi pintaan.
3. Kypsennä satula 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.

Valkosipuli-persiljavoilla täytettyä kaninjalkaa ja ilmakuivattua kinkkua

2 kaninjalkaa
100 g pehmeää voita
1 valkosipuli paahdettuna
2 rkl persiljaa
4 siivua parmankinkkua
suolaa, mustapippuria

1. Poista jaloista reisiluu ja mausta ne huolellisesti suolalla sekä pippurilla.
2. Sekoita keskenään paahdettu valkosipuli, voi ja hienonnettu persilja.
3. Laita jalan sisään reilusti voita ja kääri se rullalle ilmakuivatun kinkun avulla.
4. Kypsennä 200 c uunissa 25 minuuttia.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Voita & Sokeria

Voita & Sokeria -sarjassa kokkaavat nykyään julkisuudestakin tutut kasvot. Suosikkireseptinsä ovat jakaneet muun muassa Meiju Suvas, Karita Tykkä, Eppu Salminen ja Sami Saari.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä