Kiran keittiössä

Jakso 4

  • 28 min
  • toistaiseksi

4/8. Kira tutustuu juustolaan San Franciscon pohjoispuolella ja tarjoaa gougères-tuulihattuja oluen ja karamellisoidun sipulin kera, vadelmagalettea sekä viinirypäleiden kanssa paahdettua kanaa. Shine Finland Oy, 2015. (U)

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat ruotsi stereo

Tekstitys suomi ruotsi ohjelmatekstitys (ruotsi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

  • ke 21.8. klo 10.34 · Yle Teema Fem
  • ke 28.8. klo 10.30 · Yle Teema Fem
  • ke 4.9. klo 10.30 · Yle Teema Fem
  • ke 11.9. klo 10.30 · Yle Teema Fem

Kiran keittiössä

Pohjoismainen kotiruoka kohtaa amerikkalaisen makumaailman

Kiran keittiössä -sarjassa pohjoismainen kotiruoka kohtaa amerikkalaisen makumaailman. Kokki ja ruokabloggari Kira Åkerström-Kekkonen hakee uudesta kotikaupungistaan San Franciscosta innoitusta resepteihinsä. Kira tutustuu tuottajiin ja käy mm. vanhassa panimossa, ostereiden kasvattamossa, katuruokatapahtumassa ja meijereissä. Master Chef -

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä