Koe uusi yle.fi
Yle Oddasat

Sámi bojá -filmma trailer

  • 1 min
  • ei katsottavissa

Trailera vuosttasčájáhus lei Yle Ođđasiin 18.12.2014: http://areena.yle.fi/tv/2243126 (álgá áiggis 2:25)

Big Brother -vuoiti Andte Gaup-Juuso neaktá váldorolla ođđa oanehisfilmmas Sámi bojá. Filmma lea bagadallan guovdageaidnolaš Elle Sofe Henriksen. Filbma lea iešalddes dahkkon ovdalgo Gaup-Juuso manai BB-dállui ja šattai beakkálmassan. Sámi bojá vuosttaseahket lea Romssa álbmogiidgaskasaš filbmafestiválain ja dat čájehuvvo maid ođđajagimánus Skábmagovain. Trailer lea tekstejuvvon eaŋgasgillii ja gávdno maid YouTubes (https://www.youtube.com/watch?v=kuT78FTWmJA).

Trailerin ensiesitys oli Yle Ođđasat -lähetyksessä 18.12.2014: http://areena.yle.fi/tv/2243126 (alkaa ajassa 2:25)

Big Brother -voittaja Andte Gaup-Juuso näyttelee pääosaa uudessa lyhytelokuvassa Sámi bojá. Filmin on ohjannut kautokeinolainen Elle Sofe Henriksen. Elokuva tehtiin itse asiassa jo ennen kuin Gaup-Juuso meni BB-taloon ja ennen kuin hänestä tuli kuuluisa. Sámi bojá -elokuvan ensi-ilta on Tromssan kansainvälisillä filmifestivaaleilla tammikuussa ja se näytetään myös Skábmagovat-festivaaleilla Inarissa. Traileri on tekstitetty englanniksi ja löytyy myös YouTubesta (https://www.youtube.com/watch?v=kuT78FTWmJA).

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat saame stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Yle Oddasat

Ylen omat saamenkieliset tv-uutiset

Yle iežas sámegiel tv-ođđasat juohke árgabeaivve dbm 1515 Yle TV1.žis. Tekstejuvvon suomagillii. Muitte maid davviriikalaš sámegiel Ođđasiid juohke árgabeaivve dbm 20.45 Yle Fem -kanálas!
Ylen omat saamenkieliset tv-uutiset arkisin klo 15.15. Tekstitetty suomeksi. Muista myös pohjoismaiset saamenkieliset tv-uutiset Ođđasat arkisin klo 20.45 Yle Fem -kanavalla!

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä