Jake Nymanin Popradio

Yle Areena 30 pv

Jake Nymanin Popradiossa arvostetaan ennen kaikkea tarttuvia melodioita, taitavasti kirjoitettuja sanoituksia sekä asiansa osaavia laulajia ja muusikoita. Tarjolla on tuttuja hittejä mutta myös unohdettuja klassikoita ja harvinaisuuksia sekä totta kai myös niihin liittyviä kiinnostavia tarinoita ja anekdootteja. Sunnuntaisin klo 11.03

Jaksot

 • Kaikelle on aikansa, kuten ihan Raamatussakin sanotaan. Viime sunnuntain Popradion jälkeen Jake Nyman ilmoitti jäävänsä - jos nyt ei sentään ihan kokonaan - niin ainakin vähän enemmän eläkkeelle, ja sunnuntain aamupäivät kuluvat Radio Suomessa vastedes ilman Jaken tuttua ääntä.
  Mutta hyvästä popmusiikista ei sentään luovuta ja Popradiokin jatkuu. Tänään on vuorossa vahdinvaihto - studiossa Jake Nyman ja Susanna Vainiola.

  1. Luksus: Viikon suurenmoisin sunnuntai
  2. The Beatles: Something
  3. Edu Kettunen: Retki meren rantaan
  4. First Aid Kit: Fireworks
  5. Sharon Shannon & Steve Earle: Galway girl
  6. Nina Simone: Feeling good
  7. The Byrds: Turn, turn, turn

 • 1. Cream: White Room 2. Mountain: Mississippi Queen 3. Black Sabbath: The Wizzard 4. The Who: My Generation 5. Neil Young: Rockin’ in the Free World 6. Neil Young: Harvest Moon 7. Jeff Beck: A Day in the Life 8. The Beach Boys: Surfer Girl 9. Manfred Mann’s Earthband: Blinded by the Light 10. ELO: Roll Over Beethoven.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä