Katsottavissa vain Suomessa
Venny

Jakso 8: Tyhjyyden aatto

  • 51 min
  • ei katsottavissa

8/8. Venny saa kokea hurmion vielä kerran. Maailmansota syttyy ja jättää lähtemättömät jälkensä perheeseen. Mutta se kaikista suurin on yhä olemassa. (2003)

Päärooleissa: Sara Paavolainen (Venny), Ville Virtanen (Jussi), Miina Turunen (Tilly), Ritva Ahonen (Vanha Venny), Marja-Leena Kouki (Himmu), Pekka Strang (Heikki Aho), Sampo Sarkola (Antti Aho), Miska Kaukonen (Nisse Soldan), Rauno Ahonen (Arvid Järnefelt), Max Bremer (Jean Sibelius), Marjaana Maijala (Aino Sibelius), Jukka Pitkänen (Pekka Halonen), Minna Puolanto (Maggie Gripenberg), Heidi Krohn (Elisabeth Järnefelt). Käsikirjoittaja Liisa Urpelainen. Ohjaaja Pekka Ruohoranta. Musiikki: Eero Ojanen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Venny

Kultakauden kolmiodraama - perustuu tositapahtumiin

Taideopiskelija Venny Soldan tapaa Kuopion laulujuhlilla lehtimies Juhani Ahon. Katseet kohtaavat kohtalokkaasti. Kotona Helsingissä mamma Soldan yrittää naittaa Vennyn siskoa Tillyä. Perheen rahavarat ovat vähissä ja avioituminen voisi olla pelastus. Venny palaa Helsinkiin ja alkaa rakentaa yhteistä kotia Jussin kanssa. Nuoripari elää avioliiton auvoista alkua: kiihkeää luomista, rakkautta ja boheemielämää. Pikkusisko Tilly alkaa kulkea Ahon perheen mukana kuin rakastettu maskotti, mutta maskotillakin on tunteet. Venny-sarja on taiteen kultakauden aikaan sijoittuva kolmiodraama Venny Soldanin, Juhani Ahon ja Tilly Soldanin merkillisestä suhteesta. Se on TV1 Draamaohjelmien tuotanto vuodelta 2003.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä