YleX Aamu

YleX Aamu pe

 • 29 min
 • ei kuunneltavissa

Valtakunnan vaarallisin aamushow, joka kertoo, minkälaiseen päivään juuri heräsit. Ajankohtaisimmat aiheet ja viihdyttävimmät vieraat.

Uutiset puolen tunnin välein.

ylex.fi, ylex.aamu@yle.fi, 09-1482822.

Lähetykset

 • pe 27.2.2015 6.30 • YleX

Jaksot

 • YleX Aamussa taas erikoismiehitys kun Viki on vasta palautumassa Saksan matkaltaan. Köpin kanssa studiossa on Womma, jonka tukkahistoriaa käydään läpi tarkasti. Millainen on "Nokian-IT-insinööri"- tukka?

  Köpi pääsee myös eroottisten asioiden äärelle kun puhutaan luomuehkäisystä. Onko olemassa hyvää syytä puhua kesken lemmenleikkien?

  Studiossa selvitetään myös onko matka Iisalmelle uhka vai mahdollisuus.

 • YleX Aamussa erikoismiehitys kun Viki on Berliinissä ja Köpi sairaana, mutta YleX Illan Kareisen Jani ja YleX Viikonlopun Womma tuuraavat parhaansa mukaan.

  Studiossa keskustellaan villapipojen pelastamisesta, työpaikkojen traditioista, Rautavaaran uudesta sinkkukylästä sekä uudesta Napakympistä. Myös Vitsilinko vedetään perjantain perinteiden mukaisesti!

 • Miksi valkoposkihanhia pitäisi henkilöbrändätä? Millaisia kysymyksiä uudessa Napakympissä pitäisi olla? Millainen on ihmisten kiima-aita? Minkä salaisuuden Köpi lopulta Vikin lomallelähdöstä paljastaa? Onko torstaina vedetty Vitsilinko taas farssi? Tämä ja paljon levotonta sekoilua torstain koko lähetyksessä.

 • Millaisen rankun Viki ja Köpi antoivat Poikelukselle? Mitä Cicciolina teki Suomessa 80-luvun lopulla? Mitä Viki ja Köpi syövät aamupalaksi? Miksi astianpesukoneaineen mainos puhututti YleX Aamun jätkiä? Tämä ja paljon muuta tämän aamuisessa lähetyksessä.

 • Miksi herätyskello pitää laittaa soimaan tasan klo. 8.00 eikä esimerkiksi 8.02? Mitä eroa on kevätkääryleillä ja kesäkääryleillä? Kenet Viki meinasi kolata lätkätreeneissä? Miltä kuulostaa kun kirjailija lukee Vikin ja Köpin whatsapp-keskusteluja? Tämä ja paljon muuta tämän aamuisessa YleX Aamun lähetyksessä.

 • Miten Vikin kummityttö otti säästöpossulahjan vastaan? Miksi Köpi leipoi sunnuntaina pannukakkua? Kuinka isot taskut Köpillä oli nuorena? Onko kirkossa farttailu sallittua? Miten rotat ja pilottitakit liittyvät toisiinsa? Tämä ja paljon muuta viikon ensimmäisessä YleX Aamussa.

 • Mihin puhaltaminen todella auttaa? Kumpi voitti Vitsilingon? Miten voi pilata uutisotsikot? Mitä voi erehtyä syömään terveellisinä? Millaisen tv-formaatin Köpi on kehitellyt? Tämä ja paljon klassista sekoilua perjantain koko lähetyksessä.

 • Mikä seurakuntaleiri aiheuttaa naurua? Millä oudoilla sivuilla Viki on vieraillut? Millaisen erikoisen keräilykohteen Köpi tietää olevan olemassa? Miksi Porista löytyy luurankoja? Tämä ja paljon muuta varsin hersyilevää levottomuutta torstain koko lähetyksessä.

 • Miksi Viki myöhästyi tänä aamuna töistä? Miksi seksiroboteissa on niin iso riski? Kenelle soitetaan kun suomalaiseen elokuvaan tarvitaan alaston mies? Miten näyttelijäkonkari Liam Neeson lopettaa toimintaelokuvien teon ja miten häneltä onnistuu eri tyylisten elokuvien teko? Tämä ja paljon muuta hauskaa YleX Aamun tämän aamuisessa lähetyksessä.

 • Miten Antti Tuisku tuomaroi Vikin ja Köpin Idols-suorituksia? Miksi kuumailmapallo on yksi valhe? Mitä Applelta on todellisuudessa lupa odottaa jatkossa? Millainen on hyvä kummitustalo? Tämä ja paljon muuta kyseenalaista sekoilua tiistain koko lähetyksessä.

 • Mikä luo ihmiselle kuin ihmiselle suurimman paniikin? Miksi pöllöllä on silmälasit? Keitä ihmisiä katsottiin kieroon Puolassa vielä seitsemän vuotta sitten? Mikä on viikonlopun turhin uutinen? Tämä ja paljon muuta levottomuutta tarjolla maanantain koko lähetyksessä.

 • Millä tavalla Suomen talouden nousua ennustetaan Kuopiossa? Miksi suomalaiset miehet tilaavat boxereita puhelinmyyjiltä? Miten Köpi pystyy sovittamaan ystävänsä häät ja Susijengin pelin yhteen? Kumpi voitti tämän viikon Vitsilingon, Viki vai Köpi? Tämä ja paljon muuta perjantai hässäkkää tämän aamuisessa YleX Aamussa.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä