Strömsön puutarha

Strömsön puutarha -trailer 2

  • 30 s
  • ei katsottavissa

Yle Fem sunnuntaisin klo 17.25. 30 päivää Yle Areenassa.

Strömsön puutarha on uusi ohjelmakonsepti, jossa syvennytään viljelyyn pohjoisen sääolosuhteissa. Jokaisessa jaksossa kehitetään osaa puutarhaa huhtikuusta elokuuhun. Sarjan päätösjaksossa strömsöläiset saavat nauttia kauniista, vehreästä ja monipuolisesta kokonaisuudesta.

Strömsön puutarha sijaitsee Vaasan edustalla, eli kolmannella kasvuvyöhykkeellä. Pohjoinen sijainti asettaa haasteita, kuten kuiva ilma, kova tuuli ja kylmät yöt. Viljely ilman tuholaisaineita lisää puutarhanhoidon haasteellisuutta.

Puutarhan suunnittelusta ja luomisesta vastaa Owe Salmela. Camilla Forsén-Ström vastaa puolestaan puutarhan taiteellisista ja käytännöllisistä yksityiskohdista. Elisabeth Morney raportoi puutarhoista eri puolilla Suomea ja Alexandra de Paoli kertoo omassa kasvimaassa viljeltyjen kasvisten terveysvaikutuksista.

8 jaksoa
Suomenkielinen tekstitys.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Strömsön puutarha

Owe, Camilla, Alexandra ja Elisabeth perustavat Strömsön kasvihuoneen ympärille puutarhan, jossa voi viljellä hyötykasveja tai vain oleilla ja nautiskella. Hyötypuutarhan eri osat syntyvät kahdeksan jakson aikana.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä