Katsottavissa ulkomailla
Myrskyluodon Maija

Jakso 1: Tie Myrskyluodolle

  • 1 h 22 min
  • toistaiseksi

1/6. Vastavihityt Maija ja Janne purjehtivat Myrskyluodolle kesällä 1842. Viisi vuotta aiemmin vanhemmat ovat sopineet Maijan ja Jannen avioliitosta. Pitkän kihlauksen aikana Maija kerää kapioita ja opettelee taitoja itselliseen elämään. Iloisen hääjuhlan jälkeen alkaa Maijan ja Jannen yhteinen matka Myrskyluodolle. (1976)

Päärooleissa: Rose-Marie Rosenback (Maija), Leif Sundberg (Janne), Göta Hagström (Maijan äiti), Rainer Jansson (Maijan isä), Arne Söderström (Vanha-Olle), Elsa Eriksson (Vallborg). Ohjaaja Åke Lindman. Dramatisointi: Benedict Zilliacus ja Åke Lindman, kirjailija Anni Blomqvistin romaanisarjan pohjalta. Musiikki: Lasse Mårtenson.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat ruotsi mono

Tekstitys suomi ohjelmatekstitys (ruotsi)

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Myrskyluodon Maija

Åke Lindmanin ohjaama Myrskyluodon Maija on ruotsinkielisen tv-teatterin helmi. Anni Blomqvistin romaaneihin pohjautuva saaristolaistarina kertoo Maijan ja Jannen elämästä Myrskyluodolla vuosina 1842 -1899. Maijan karunkaunista tarinaa kuljettaa soinnillaan myös Lasse Mårtensonin musiikki. Kuusiosainen sarja on Yle Svenska TV-teaternin tuotanto vuodelta 1976.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä