Perilliset

Perilliset: Perilliset 2 -traileri

  • 35 s
  • ei katsottavissa

Perilliset – uudet jaksot 1. huhtikuuta alkaen Yle Femmalla keskiviikkoisin klo 21.00

(Arvingerne / 2. tuotantokausi / Tanska 2014) Perilliset-sarjan uusissa jaksoissa Signe taistelee toteuttaakseen unelmansa Grønnegaardin kartanosta. Hän haluaa viljellä hamppua kartanon mailla ja samalla luoda tilasta kodin niin itselleen kuin sisaruksilleen.

Tämä vaatii Signeltä kuitenkin uudenlaista vieraanvaraisuutta ja elämäntyyliä kuin mihin hän on tottunut. Lisäksi pankissa epäillään projektin toteuttamiskelpoisuutta.

Signellä on sisarustensa tuki, mutta kun heidän tilanteensa käy yhä kaoottisemmaksi, aiheuttaa se ongelmia myös Signelle.

Frederik on päättänyt saada elämänsä järjestykseen ja panostaa perheeseen. Kun pikkuveli Emil pidätetään marijuanan hallussapidosta Thaimaassa ei Frederik kuitenkaan voi jättää tätä pulaan. Gro ja Robert yrittävät myydä Veronikan taidetta ammattikeräilijöille, mutta Emilin kuviot pakottavat myös Gron tekemään päätöksiä, jotka eivät siedä päivänvaloa.

Sotku uhkaa vesittää Signen suunnitelmat - ja vaikeuttaa myös vastasyntyneen lapsen hoitoa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Perilliset

(The Legacy) Tanskalainen menestysdraama Perilliset kertoo neljästä aikuisesta sisaruksesta, jotka yrittävät saada elämänsä järjestykseen boheemin taiteilijaäitinsä Veronikan kuoleman jälkeen. Kolmannen kauden jaksoissa hautajaisista on kulunut kolme vuotta. Perintötaistelujen, taideväärennösten ja perheriitojen jälkeen Emil, Frederik, Gro ja Signe elävät nyt sovussa. Vanhoja vääryyksiä on kuitenkin vaikea unohtaa. Pääosissa: Trine Dyrholm, Carsten Bjørnlund, Mikkel Følsgaard ja Marie Bach Hansen. Ohjaus: Pernilla August. Käsikirjoitus: Maya Ilsøe.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä