Katsottavissa ulkomailla
#kulttuurinvälikysymys

#kulttuurinvälikysymys: Laulajan leipä on murusia vaan

  • 2 min
  • toistaiseksi

"Elämme fyysisesti leivästä, taide on henkistä ravintoa ja elämän iloa jolla jaksamme huomiseen", kuuluu kansanedustaja Arto Pirttilahden (kesk.) taidemääritelmä. Niinhän se taitaa olla, Bäckströmin laulajaveljekset Jouni ja Petri totesivat ja laskeutuivat esityksen jälkeisestä ekstaasista takaisin tähän todellisuuteen

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

#kulttuurinvälikysymys

Taiteilijat vastaavat taiteellaan kysymykseen, mitä tapahtuu todella Suomessa 2016. #kulttuurinvälikysymys huipentuu suoraan tv-lähetykseen Yle Teemalla 14.4. klo 19.30.

Suomi 2016. Mitä tapahtuu todella? Millainen kulttuurimaa Suomi on, kun viime eduskuntavaaleista on kulunut vuosi? Miten taide ja populaarikulttuuri käsittelevät vihapuhetta, pakolaiskriisiä, talouden säästöpaineita ja kansan jakautumista? #kulttuurinvälikysymys haastoi joukon suomalaisia taiteilijoita vastaamaan omalla ilmaisukeinollaan kysymykseen "mitä tapahtuu todella?". Teoksista syntyy videoita, joita julkaistaan Yle Areenassa, nettisivulla yle.fi/kulttuurinvalikysymys, sosiaalisessa mediassa ja Yle Teemalla. #kulttuurinvälikysymys huipentuu suoraan tv-lähetykseen Yle Teemalla 14.4. klo 19.30.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä