Outlander - Matkantekijä

Outlander - Matkantekijä trailer1

  • 43 s
  • ei katsottavissa

Outlander - Matkantekijä perustuu Diana Gabaldonin menestyskirjasarjaan, jolla on paljon innokkaita faneja myös Suomessa.

Tapahtumat alkavat vuodesta 1945. Nuoripari Claire ja Frank Randall ovat häämatkalla Frankin suvun kotiseudulla Skotlannissa. Muinaisella kivikehällä Claire tempautuu yhtäkkiä ajassa taaksepäin 200 vuotta. Skotlanti vuonna 1743 on suuren sisällissodan kynnyksellä. Uskollisuus 1900-luvulla odottavaa Frankia kohtaan joutuu koetukselle, kun Claire tapaa komean nuoren skottimiehen, Jamie Fraserin.

Outlander - Matkantekijä alkaa YLE TV1:ssä to 14.5. klo 21.05

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Outlander - Matkantekijä

Claire Fraserin ja hänen skottimiehensä Jamien aikamatka halki historian jatkuu. Neljännen tuotantokauden alkaessa pieni skottijoukko on ajautunut uuteen maailmaan. He ovat keskellä nykyisen Yhdysvaltain varhaisia vaiheita ja sisällissodan puhkeamiseen on aikaa vain muutama vuosi. Clairen ja Jamien on tarkoitus palata Skotlantiin, kunhan muuan arvokas rubiini on realisoitu, mutta väärin kohdennettu luottamus sotkee suunnitelmat. Voisiko uusi maailma tarjota Clairelle ja Jamielle yhteisen tulevaisuuden? Ainakin he olisivat samalla mantereella kuin tyttärensä Brianna, joka elää 1970-luvun Bostonissa ja hakee yhä kiihkeästi merkkejä vanhempiensa elämästä, tukenaan skottiystävänsä, historioitsija Roger Wakefield. Pääosissa: Caitriona Balfe (Claire), Sam Heughan (Jamie Fraser). (Outlander, S4. Tuotanto: Sony Pictures Television, Yhdysvallat, 2018.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä