Yle Puhe Live

Suuri Jossitteluilta

  • 2 h 59 min
  • toistaiseksi

Koti. Uskonto. Isänmaa.

Kolmituntisen lähetyksen aikana jossitellaan kolmessa pöydässä kodista, uskonnosta ja isänmaasta. Jokaisella pöydällä on oma teema ja vetäjä, ja jokaiseen keskusteluun liittyy myös teemaan liittyviä puheita. Tilaisuuden juontaa  Ali Jahangiri. 

Suuren jossitteluillan aloittaa keskustelu kodista. Jossittelua johtaa henkisen kasvun ohjaaja, kirjailija ja radiojuontaja Mili Kaikkonen. Pöydän äärellä ovat Martta-liiton toiminnanjohtaja, pappi Marianne Heikkilä, kirjailija Juha Itkonen sekä näyttelijä Piitu Uski.  Kodille puheen pitää Helsingin kaupungin kulttuurijohtaja Stuba Nikula

Illan toisen tunnin teemana on uskonto ja siitä jossitellaan toimittaja Perttu Häkkisen johdolla. Hänen kanssaan pöytää istahtavat Kirkon tiedotuskeskuksen tutkija Jussi Solberg, uskontotieteilijä Matti Rautaniemi sekä entinen lestadiolainen Kaarle Hurtig. Aiheeseen liittyvästä puheesta vastaa filosofian tohtori Mari Hatakka.

Isänmaa on teemana illan viimeisessä keskustelussa, ja toimittaja ja yrittäjä Reetta Rätyn johdolla pöytään istuvat Greenpeacen maajohtaja Sini Harkki, dokumenttiohjaaja-toimittaja Maria Seppälä ja näyttelijä-ohjaaja David Kozma. Isänmaalle puheen pitää srilankalaistaustainen opiskelija Susani Mahadura.

Tapahtumassa oli mukana helsinkiläinen Speech Karaoke eli puhekaraoke. Puhekaraokessa puhutaan karaokevideosta puheita laulujen sijaan. Illan karaokeisäntänä toimi Julius Valve .
 

Twitter: #puhenyt

Lähetykset

  • la 9.5.2015 19.00 • Yle Puhe

Jaksot

  • Kolmituntisen suoran lähetyksen aikana jossitellaan kolmessa pöydässä kodista, uskonnosta ja isänmaasta. Jokaisella pöydällä on oma teema ja vetäjä, ja jokaiseen keskusteluun liittyy myös teemaan liittyviä puheita. Tilaisuuden juontaa Ali Jahangiri. Twitter: #puhenyt

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä