Jakso 12
- 28 min
- toistaiseksi
Osa 12/13. Filip ja Linda valmistelevat rapujuhlia koko rahan edestä. Tuotanto: Five Corners Production, 2016. (U)
Ohjelman tiedot
Kuva 16:9 HD
TV-lähetyksen ääniraidat ruotsi stereo
Tekstitys ohjelmatekstitys (ruotsi) suomi
Katsottavissa ulkomailla
Lähetykset
- Yle Fem
Jaksot
-
Jakso 1 Sarja alkaa, 1/13. Filip Langhoff ja Linda Stenman-Langhoff lähtevät saaristoon etsimään parhaita mahdollisia punajuuria. Tuotanto: Five Corners Production, 2016.29 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 2 Osa 2/13. Filip Langhoff ja Linda Stenman-Langhoff näyttävät Elisabeth Rehnille, mitä kaikkea voi valmistaa karitsasta. Tuotanto: Five Corners Production, 2016.29 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 3 Osa 3/13. Perunapelto kutsuu Filip Langhoffia ja Linda Stenman-Langhoffia.29 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 4 Osa 4/13. Kalaa, auringonpaistetta ja saaristolaiselämää. Tänään Filip ja Linda saavat aimo annoksen näitä kaikkia. Tuotanto: Five Corners Production, 2016.27 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 5 Osa 5/13. Tomaatinviljelijä Jukka Ahonala kertoo Filipille ja Lindalle, kuinka syntyvät parhaat tomaatit. Tuotanto: Five Corners Production, 2016.28 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 6 Osa 6/13. Tänään juhlitaan syntymäpäivä Filipin ja Lindan lasten, Nicolasin ja Melanien kanssa. Tarjolla on tietysti kukkurakaupalla mansikoita! Tuotanto: Five Corners Production, 2016.28 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 7 Osa 7/13. Filip ja Linda lähtevät Sipooseen etsimään parhaita mahdollisia porkkanoita. Niistä tehdään Lindan porkkanakakku. Tuotanto: Five Corners Production, 2016.29 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 8 Osa 8/13. Filip ja Linda käyvät Mustiolla Suomen vanhimmassa toimivassa myllyssä etsimässä parhaita mahdollisia vehnäjauhoja. Tuotanto: Five Corners Production, 2016.28 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 9 Osa 9/13. Filip ja Linda lähtevät metsään poimimaan kantarelleja. Sen jälkeen he valmistavat kenties Suomen parasta risottoa. Tuotanto: Five Corners Production, 2016.28 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 10 Osa 10/13. Filip ja Linda kokevat jännittäviä hetkiä Inkoossa sorsametsällä. Tuotanto: Five Corners Production, 2016.28 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 11 Osa 11/13. Päivän raaka-aine on omena, josta valmistetaan sesongin parhaita ruokia. Tuotanto: Five Corners Production, 2016.28 min Käynnistä ohjelma
-
Jakso 12 Osa 12/13. Filip ja Linda valmistelevat rapujuhlia koko rahan edestä. Tuotanto: Five Corners Production, 2016.28 min Käynnistä ohjelma
Ei tulossa olevia jaksoja
Klipit
-
ma 23.5.2016 Filip Langhoff lagar en soppa eller consommé av gårdagens kräftskal som får smak av bl a fänkål, lök och vitt vin.4 min Käynnistä ohjelma
-
ma 16.5.2016 Filip Langhoffs efterrätt med citronkokt äpple, karamelliserat havre samt laktris- och vaniljsås.1 min Käynnistä ohjelma
-
ke 11.5.2016 Filip Langhoff visar hur du lagar fylld helstekt gräsand med gräddig konjakssås och rostad palsternacka.1 min Käynnistä ohjelma
-
ma 2.5.2016 Filip Langhoffs kantarellrisotto efter italiensk förebild med finhackad svamp, vitt vin och parmesanost.60 s Käynnistä ohjelma
-
ti 26.4.2016 Filip Langhoff visar hur du lagar en smakrik gryta med spelt, oxsvans, rotfrukter och örter.1 min Käynnistä ohjelma
-
ma 18.4.2016 Linda Stenman-Langhoffs ger anvisningar till en smarrig morotskaka med mascarpone i glasyren. Kakan är toppad med karamelliserade minimorötter.1 min Käynnistä ohjelma
-
ma 11.4.2016 Filip Langhoffs fylltårta med jordgubbar, banan och mycket vispgrädde. En klassiker på barnkalasen.1 min Käynnistä ohjelma
-
ti 5.4.2016 Filip Langhoff visar hur du skär upp och fyller en sik med skivad bifftomat, dill och smör samt grillar den gyllenbrun.4 min Käynnistä ohjelma
-
ma 4.4.2016 Filip Langhoffs mustiga tomatsoppa med stekt lök, äppelvinäger och chili.51 s Käynnistä ohjelma
-
to 31.3.2016 Filip Langhoffs enkla sommarrätt med smörkokt gösfilé, broccolipuré och bearnaisesås.1 min Käynnistä ohjelma
-
to 24.3.2016 Filip Langhoff lagar en kall potatissoppa med smak av sherry och fräschör genom ett stänk vichy.52 s Käynnistä ohjelma
-
to 17.3.2016 Filip Langhoff gör en enkel sallad på frusen, råriven lammstek, rova och kålrabbi.50 s Käynnistä ohjelma
Från jord till bord
Luonnosta lautaselle - iloista ruoanlaittoa hyvistä raaka-aineista
Mistä ruoka tulee? Tähtikokki Filip Langhoff ja hänen vaimonsa Linda Stenman-Langhoff tutkivat, millä tavalla hyvän ruoan aineksia kasvatetaan, kalastetaan ja metsästetään Suomessa. Langhoffit keskustelevat raaka-aineista tuottajien kanssa, laittavat yksinkertaista ruokaa paikan päällä pellon reunalla tai metsässä, ja valmistavat ohjelman lopuksi kolmen ruokalajin aterian yhdessä jakson vieraan kanssa. Sarjan aikana tutustutaan kahteentoista raaka-aineeseen ja valmistetaan lähes 50 ruokalajia.