Uusi jakso joka perjantai! Pikku Kakkosen radio kokoaa yhteen kotimaisen lastenmusiikin, lasten omat jutut sekä Pikku Kakkosen sadut viikottaiseen lähetykseen Yle Areenassa.

Kuuntele matkoilla ja arjen touhuissa. Anna mielikuvituksen lentää tarinoita kuunnellessa tai laula tuttujen ja uusien lastenlaulujen tahdissa. Lapsilla on asiaa ja unelmia, kuunnellaan niitä. Sarjoina kuullaan mm. Maltin ja Valtin uniseikkailuja, Orffien soitinesittelyjä sekä Virva Varvosen vihjevisoja. Mari ja Jaakko antavat ohjeita Lasten virallisessa käsikirjassa ja Iina poimii mukaan Pikku Kakkosen postiin tulleita tarinoita.

Uusi jakso ja aihe joka perjantai Areenassa. Jaksot ovat kuultavissa kuukauden ajan.

Jaksot

  • Lapset antavat vinkkejä siitä, millainen olisi hauska siivouspäivä. Pippuri soikoon orkesteri esittää Pöly-Punkin ja Elvin tomutuslaulu antaa vauhtia tamppaukseen.

  • Joskun voi olla iloinen ja vihainen ihan peräkanaa. Mari pohtii, olisiko omasta kiukkujupinasta apua kun harmittaa? Musiikkia ilosta ja ikävästä, mm. Hyvän tuulen laulu, Piirrän ilmeitä sekä Soivan siilin Pois alta.

  • Jaakon ihmekoneen vivuista vääntämällä saadaan ilmoille monenmoista hölynpölyä. Kirjaimet menevät solmuun ja kaikki kuultu ei taida pitää paikkaansa. Lopuksi sanasotkut siivotaan hölynpölyimurilla.

  • Hiekkalaatikko lennättää Kaisan kauas Japaniin, sitten aavikolle ja lopulta kuralätäkköön. Hiekkalaatikkomusiikkia lapioilla ja ämpäreillä: Ammuun esittämä Hiekkalaatikkojengi ja Takuumiehet-bändin Kuravelliralli.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä