Pikku Kakkosen radio kokoaa yhteen kotimaisen lastenmusiikin, lasten omat jutut sekä Pikku Kakkosen sadut Yle Areenaan.

Kuuntele matkoilla ja arjen touhuissa. Anna mielikuvituksen lentää tarinoita kuunnellessa tai laula tuttujen ja uusien lastenlaulujen tahdissa. Lapsilla on asiaa ja unelmia, kuunnellaan niitä. Sarjoina kuullaan mm. Maltin ja Valtin uniseikkailuja, Orffien soitinesittelyjä sekä Virva Varvosen vihjevisoja. Mari ja Jaakko antavat ohjeita Lasten virallisessa käsikirjassa ja Iina poimii mukaan Pikku Kakkosen postiin tulleita tarinoita.

Jaksot

  • Sammakot ovat pieniä, kilttejä eläimiä. Elle tietää sammakoiden olevan limaisia. Kurnutusjuttujen ohella kuullaan lauluja erilaisista sammakoista.

  • Pikku Kakkosen radiossa mietitään aakkosasioita. Veera kertoo sadun Pörrö-nimisestä olennosta ja kuninkaasta, joka ei osannut kirjaimia. Tarinoiden ohessa kuunnellaan laulut tärkeistä aakkosista, Ruuneperistä ja lörpötyksestä.

  • Yövieraissa tutustutaan asioihin, joita ei päivällä pääse näkemään. Selvitetään, mitä Nukkumatti syö ja miten yöeläimet toimivat. Kuullaan iltasatu sekä laulut Sininen uni, Nuku nuku, Hyvin hiljaa ja Tuiki tuiki tähtönen.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä