Uusi jakso joka perjantai! Pikku Kakkosen radio kokoaa yhteen kotimaisen lastenmusiikin, lasten omat jutut sekä Pikku Kakkosen sadut viikottaiseen lähetykseen Yle Areenassa.

Kuuntele matkoilla ja arjen touhuissa. Anna mielikuvituksen lentää tarinoita kuunnellessa tai laula tuttujen ja uusien lastenlaulujen tahdissa. Lapsilla on asiaa ja unelmia, kuunnellaan niitä. Sarjoina kuullaan mm. Maltin ja Valtin uniseikkailuja, Orffien soitinesittelyjä sekä Virva Varvosen vihjevisoja. Mari ja Jaakko antavat ohjeita Lasten virallisessa käsikirjassa ja Iina poimii mukaan Pikku Kakkosen postiin tulleita tarinoita.

Uusi jakso ja aihe joka perjantai Areenassa. Jaksot ovat kuultavissa kuukauden ajan.

Jaksot

  • Sirkusteltan tunnelmassa voi nauraa klovneille ja jännittää temppuilijoiden puolesta. Lapset kertovat sirkusmuistojaan ja jos Lilli pääsisi sirkukseen, hän haluaisi olla trapetsitaiteilija. Sirkuksessa on taikaa! Musiikki Tsuppidaa!, Niina Bell, Loiskis sekä Tohelo ja Torvelo.

  • Lassi tutustuu paikkaan, josta voi lainata kirjoja ja musiikkia tai vaikka kuunnella satuja. Miksi muut tervehtivät Lassia hsss-suhinalla?

  • Neponen kuvailee pientä ystäväänsä. Tällä on viiksikarvat ja pitkä häntä ja se tykkää koloista. Laulut selvittävät, mistä olennosta on kyse. Lauluina Hiiri hupakko, Me hiiret emme pelkää, Hiiri kissalle räätälinä, Hiiri mittaa maailmaa sekä satu Hiiriserkukset.

  • Soivan siilin Keväthitti, Eveliina Pokela laulaa Pajunkissoja pääsiäiseksi, Loiskis esittää Virvon varvon-laulun ja Rölli kevätlaulun.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä