Uusi jakso joka perjantai! Pikku Kakkosen radio kokoaa yhteen kotimaisen lastenmusiikin, lasten omat jutut sekä Pikku Kakkosen sadut viikottaiseen lähetykseen Yle Areenassa.

Kuuntele matkoilla ja arjen touhuissa. Anna mielikuvituksen lentää tarinoita kuunnellessa tai laula tuttujen ja uusien lastenlaulujen tahdissa. Lapsilla on asiaa ja unelmia, kuunnellaan niitä. Sarjoina kuullaan mm. Maltin ja Valtin uniseikkailuja, Orffien soitinesittelyjä sekä Virva Varvosen vihjevisoja. Mari ja Jaakko antavat ohjeita Lasten virallisessa käsikirjassa ja Iina poimii mukaan Pikku Kakkosen postiin tulleita tarinoita.

Uusi jakso ja aihe joka perjantai Areenassa. Jaksot ovat kuultavissa kuukauden ajan.

Jaksot

  • Susanna juttelee lasten kanssa lempivaatteista. Millaista olisi joka päivä pukeutua ritariksi?

  • Avaatko oven joulun tulla, joulu on jo täällä. Iina jututtaa Herttaa tontuista ja Viivi laulaa Neposen kanssa laulun siitä mistä tontun tuntee. Mukana myös Pikkuinen Tonttu ja Tonttu Toisenlainen.

  • Kertomus nälkäisestä kaskelotista. Emma Salokoski laulaa sinivalaista, lapset laulavat valaskalasta ja Västäräkki hammasvalaasta. Lopuksi Yökyöpelit - musiikki sukeltaa syviin vesiin.

  • Eri rytmien tahtiin kohoavat jättipiirakat, mummon muffinssit ja leipuri Hiivan leipomukset. Mari kertoo leipurista, joka ei pystynyt lopettamaan tanssimista.

  • Jaakko kuulostelee säätä. Miltä kuulostaa lätäkkökeli tai paukkupakkanen? Lumihiutaleet ovat hiljaisia, mutta sade ropisee ja ukkonen jyrähtelee. Kuullaan Räntärokki ja lumisia lauluja.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä