Hittimittari

Jakso 18

  • 54 min
  • toistaiseksi

(12.12.1985) Osa 1: Haastajat. Joulukuun haastajakappaleet: Kunnian kentät, The Power of Love, Niin paljon me teihin luotettiin, Sleeping Bag, Tänä yönä taivaaseen, Cloudbusting, On pakko vatkaa, In the Heat of the Night, On se niin väärin, Take on Me, Salattu suru, Sun City, Rakkauden tie ja Part Time Lover esittelyssä. Äänestystulokset ratkeavat osassa 2.

Ohjelmassa esitetyt hitit: Dingo: Kunnian kentät, Jennifer Rush: The Power of Love, Yö: Niin paljon me teihin luotettiin, ZZ Top: Sleeping Bag, Tanna: Tänä yönä taivaaseen, Kate Bush: Cloudbusting, Kari Peitsamo ja Skootteri: On pakko vatkaa, Sandra: In the Heat of the Night, Sleepy Sleepers: On se niin väärin, A-ha: Take on Me, Topi Sorsakoski & Agents: Salattu suru, AUAA (Artists United Against Apartheid): Sun City, Hannele Widomski: Rakkauden tie ja Stevie Wonder: Part Time Lover.

Mikko Alatalo juontaa.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Hittimittari

Hittimittari -ohjelmaa lähetettiin Yle TV2-kanavalla vuosina 1984-1988. Ohjelman juontajana ensimmäisellä kaudella oli Timo T. A. Mikkonen ja myöhemmin Mikko Alatalo. Viikottaisissa ohjelmissa yleisöraadit ympäri Suomea kappaleita. Tuotanto TV2 Viihdetoimitus ja TV2 Musiikkiryhmä.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä