Hittimittari

Jakso 30: Katse taaksepäin

  • 52 min
  • toistaiseksi

(03.09.1986) Ennen kolmannen Hittimittari-vuoden alkua luomme katsauksen kevyen käyttömusiikin lähihistoriaan. Satunnaiset poiminnat johdattavat pohtimaan, mitä käyttömusiikille on tapahtunut kahden vuoden aikana.

Ohjelmassa otteita kotimaisista hiteistä: Meiju Suvas ja Kake Randelin: Unessa on mahdollisuus, Frederik: Tule tyttö kyytiin, Yö: Napoli ja Niin paljon teihin luotettiin, Jussi Hakulinen ja Kinsky: Varkaat kulkurit, Dingo: Autiotalo, Eve: Intiaani, Pave Maijanen: Lähtisitkö, Joki ja meri ja Sateessa, Broadcast: Candy Moon, Kim Lönnholm: Sielu saalistaa, Bogart Co: All the Best Girls ja Princess, Sleepy Sleepers: Järkee vai ei ja On se niin väärin, Hurriganes: Fourty Night, Remu: Paholaisen masurkka, Hassisen kone: Puhdas ihminen, Sielun Veljet: Kevät, Tiz: Pannaan menemään, Thai Stics: Paha tyttö, Mamba: Älä jätä minua, Harri Marstio: Surullinen sunnuntai ja Topi Sorsakoski & Agents: Salattu suru.

Ulkomaisia artisteja edustavat otteet hiteistä: Madonna: Like a Virgin, Dio: The Last in Line, Loudness: Grazy Nights, Barry Gibb: Shine Shine, ELO: Calling America, Tina Turner: We Don't Need Another Hero, Mick Jagger: Just Another Night ja David Bowie: Absolute Beginners.

Mikko Alatalo juontaa, mukana Frederikin, Esa Kaartamon, Sakke Järvenpään ja Mato Valtosen haastattelut.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Hittimittari

Hittimittari -ohjelmaa lähetettiin Yle TV2-kanavalla vuosina 1984-1988. Ohjelman juontajana ensimmäisellä kaudella oli Timo T. A. Mikkonen ja myöhemmin Mikko Alatalo. Viikottaisissa ohjelmissa yleisöraadit ympäri Suomea kappaleita. Tuotanto TV2 Viihdetoimitus ja TV2 Musiikkiryhmä.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä