Katsottavissa vain Suomessa
Kotikatu

Jakso 415: Jannen piinaviikko

  • 44 min
  • 1 kk 25 pv

Kausi 13, osa 415. Jannen erikoisjakso. Jannen papiksi ryhtyminen ei ole lainkaan niin yksinkertaista ja selvää kuin Janne luuli. Matkassa on monta mutkaa... (2007)

Rooleissa: Misa Nirhamo (Janne Mäkimaa), Inka Kallén (Mirja Mäkimaa), Joel Lumbala (Martti Mäkimaa), Tiina Rinne (Maija Mäkimaa), Ville Keskilä (Teemu Luotola), Nelly Hristova (Ninni Luotola), Pamela Tola (Ronja Rouhiainen), Jose Viitala (jääkäri Laine), Carl-Kristian Rundman (eversti Törmä), Hannu Kahakorpi (piispa Heinonen). Käsikirjoittajat: Esko Salervo, Johanna Hartikainen, Veli-Pekka Hänninen, Liisa Urpelainen ja Pirjo Toikka. Ohjaaja: Teresa Mecklin. Tunnusmusiikki: Liisa Akimof.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Kotikatu

Katsottavissa kaudet 3, 13-14.

Kotikatu on Ylen pitkäaikaisin draamasarja. Kotikadun alkaessa 1995 Suomessa elettiin historiallisesti mullistavia aikoja: lama oli runnellut maata rajusti pankkikriiseineen, vuoden alusta oli liitytty EU:hun. Elettiin uuden ajan alkua. Kotikadulla kolme sukupolvea, kaksi perhettä, Mäkimaat ja Luotolat, kohtaavat elämässään samoja haasteita kuin kuka tahansa suomalainen. Realistisesta sarjasta kasvaa kuva koko kansasta vastaamassa kysymyksiin: mistä tulemme, keitä olemme ja minne me olemme matkalla.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä