Katsottavissa vain Suomessa
Kotikatu

Jakso 273: Kesän viimeiset lesket

  • 43 min
  • ei katsottavissa

Kausi 9 alkaa, osa 273. Jannea askarruttaa asunnostaan löytynyt korvakoru: onko Teemulla salainen naisystävä? Hanneksen kesäleskenpäivät ovat ohi, kun Karin ja Timo-Veli ovat palaamassa Arvolasta kaupunkiin. Mutta missä on Tuija? Pertin uutinen tulevaisuudesta sekä uusi lifestyle innostavat isän ja pojan viettämään yhteisen päivän pyörän selässä. (2003)

Rooleissa: Anitta Niemi (Karin Luotola), Risto Autio (Hannes Luotola), Ville Keskilä (Teemu Luotola), Jyri Toivio (Timo-Veli Luotola), Jukka Puotila (Pertti Mäkimaa), Misa Nirhamo (Janne Mäkimaa), Tiina Rinne (Maija Mäkimaa), Aake Kalliala (Mauri Alho), Laura Malmivaara (Tuija Kangasharju), Petteri Jamalainen (Hessu Pennanen), Ria Kataja (Niina Saarela), Pertti Koivula (Arvo Jänis), Anni Turunen (Danny), Verneri Ruohoranta (riparilainen) ja Kalevi Puisto (asiakas Bensiksellä). Käsikirjoittajat Elina Halttunen, Risto Autio ja Liisa Urpelainen. Ohjaaja Pekka Ruohoranta. Tunnusmusiikki: Liisa Akimof.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Kotikatu

Katsottavissa kaudet 16 ja 17

Kotikatu on Ylen pitkäaikaisin draamasarja. Kotikadun alkaessa 1995 Suomessa elettiin historiallisesti mullistavia aikoja: lama oli runnellut maata rajusti pankkikriiseineen, vuoden alusta oli liitytty EU:hun. Elettiin uuden ajan alkua. Kotikadulla kolme sukupolvea, kaksi perhettä, Mäkimaat ja Luotolat, kohtaavat elämässään samoja haasteita kuin kuka tahansa suomalainen. Realistisesta sarjasta kasvaa kuva koko kansasta vastaamassa kysymyksiin: mistä tulemme, keitä olemme ja minne me olemme matkalla.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä