Koe uusi yle.fi
Kuukauden väittely

Mistä energiaa tulevaisuuden Suomeen?

 • 55 min
 • toistaiseksi

Hallituksen energiapolitiikasta saa vihjeitä hallitusohjelmasta. Viimeksi kokonaiskysyntä on päivitetty vuonna 2013. Millaiseen energiatulevaisuuteen Suomen pitää suuntautua? Sakari Sirkkasen kanssa energia- ja ilmastopolitiikasta ovat väittelemässä teknillisen fysiikan professori Peter Lund Aalto-yliopistosta ja johtaja Jukka Leskelä Energiateollisuus ry:stä.
#puheenpaiva

Lähetykset

 • ke 9.9.2015 11.03 • Yle Puhe

Jaksot

 • Kuinka suuri on harmaan talouden sektori Suomessa ja kuinka paljon harmaasta taloudesta voitaisiin saada valtiolle verotuloja toimintaa tehostamalla? Kuinka toimintaa pitäisi tehostaa ja kuinka vakavasti poliitikot ottavat harmaan talouden? Harmaasta taloudesta ovat napit vastakkain verotusneuvos Markku Hirvonen ja johtava veroasiantuntija Tero Honkavaara EK:sta.

  Väittelyn loppupuolella kiistellään ajankohtaisesta hallintarekisteriuudistuksesta: voiko poliitikko kätkeä omistuksiaan julkisuudelta? Puhelimessa ovat taloustieteen professori Kaija Kotakorpi Turun yliopistosta ja Finanssialan Keskusliiton toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi.

  Toimittajana Sakari Sirkkanen.

 • Hallituksen energiapolitiikasta saa vihjeitä hallitusohjelmasta. Viimeksi kokonaiskysyntä on päivitetty vuonna 2013. Millaiseen energiatulevaisuuteen Suomen pitää suuntautua? Sakari Sirkkasen kanssa energia- ja ilmastopolitiikasta ovat väittelemässä teknillisen fysiikan professori Peter Lund Aalto-yliopistosta ja johtaja Jukka Leskelä Energiateollisuus ry:stä.
  #puheenpaiva

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä