Katsottavissa vain Suomessa
Kotikatu

Jakso 303: Tunteet kuumina

  • 41 min
  • ei katsottavissa

Kausi 9, osa 303. Hannes, Karin ja Timo-Veli ovat Arwolassa ja Hannes on päättänyt selvittää lopullisesti serkkunsa aikeet. Jannen ja Teemun naisasiat etenevät tahollaan. Tuija järkyttyy pääasiäissaarnasta, ja kokee ettei voi enää jatkaa pappina. (2004)

Rooleissa: Risto Autio (Hannes Luotola), Anitta Niemi (Karin Luotola), Ville Keskilä (Teemu Luotola), Jyri Toivio (Timo-Veli Luotola), Jukka Puotila (Pertti Mäkimaa), Lena Meriläinen (Eeva Mäkimaa), Santeri Nuutinen (Jarkko Mäkimaa), Linda Liikka (Kerttu Söder), Tiina Rinne (Maija Mäkimaa), Misa Nirhamo (Janne Mäkimaa), Sulevi Peltola (Onni Partanen), Laura Malmivaara (Tuija Kangasharju), Hannu Kahakorpi (Lauri Heinonen), Aake Kalliala (Mauri Alho), Petteri Jamalainen (Hessu Pennanen), Anni Turunen (Danny), Pertti Koivula (Arvo Jänis) ja Kirsi Ylijoki (Nella Kvist). Käsikirjoittajat: Risto Autio, Elina Halttunen ja Liisa Urpelainen. Ohjaaja: Jussi Niilekselä. Tunnusmusiikki: Liisa Akimof.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Kotikatu

Katsottavissa kaudet 3, 13-14. Kausi 15 katsottavissa 23.7. alkaen

Kotikatu on Ylen pitkäaikaisin draamasarja. Kotikadun alkaessa 1995 Suomessa elettiin historiallisesti mullistavia aikoja: lama oli runnellut maata rajusti pankkikriiseineen, vuoden alusta oli liitytty EU:hun. Elettiin uuden ajan alkua. Kotikadulla kolme sukupolvea, kaksi perhettä, Mäkimaat ja Luotolat, kohtaavat elämässään samoja haasteita kuin kuka tahansa suomalainen. Realistisesta sarjasta kasvaa kuva koko kansasta vastaamassa kysymyksiin: mistä tulemme, keitä olemme ja minne me olemme matkalla.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä