Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Lista TOP 40

Jakso 2

  • 50 min
  • toistaiseksi

(14.1.1994) Tämän viikon listan uusia tulokkaita ovat Elton John ja Kiki Dee. Tuulta siipiensä alle ovat saaneet myös Nirvana ja Meat Loaf. Viikon kovin nousija on rockin vahakabinettiin kuuluva ikinuori Rolling Stones. Kotimaista osastoa listalla edustavat Suurlähettiläät, Ressu Redford, Leningrad cowboys ja Kaija Koo, joka on myös haastatteluvieraana. Viikon ykkösenä on listalla jo pitkään sinnitellyt Bryan Adams.

Listalla: Elton John ja Kiki Dee: True Love, Nirvana: Heart Shaped Box, Meat Loaf: I'd do anything for love, Rolling Stones: Undercover of the Night, Suurlähettiläät: Jos huominen tuo, Björk: Play Dead, Ressu Redford: Kuusi kuuta ja Saturnuksen renkaat, Pet Shop Boys: I wouldn't normally, Ace of Base: The Sign, Bryan Adams: Please Forgive me. Lisäksi Kaija Koo esittää kappaleen Hanat aukeaa. Ohjelmassa on Kiki Deen, Elton Johnin ja Kaija Koon haastattelut. Baba Lybeck ja Alex Nieminen juontavat.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä