Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Lista TOP 40

Jakso 13

  • 46 min
  • toistaiseksi

(1.4.1994) Cappella on syrjäyttänyt Mikko Kuustosen albumilistan kärjessä. Kolmantena on viikon nopein nousija Pantera. Suomirockin klassikoita ovat mm. Pelle Miljoona ja Kolmas Nainen. Listan erikoisuus on Santo Domingo de Silosin luostarin munkkikuoron gregoriaaninen kirkkolaulu. Haastatteluvieraana on albumilistan uusi tulokas, kotimainen tanssibändi Dance Nation.

Listalta esitetyt musiikkivideot: Loft: Hold on, Morrissey: The more you ignore me, the closer I get, Pelle Miljoona & Rockers: Pandora, Tommi Läntinen: Mä en haluu enää muistaa, Urban Cookie Collective: Feels like heaven, Coro de monjes del Monasterio Benedictino de Santo Domingo de Silos: Alleluia, beatus vir qui suffert, Waltari: So fine, Kolmas Nainen: Oi Suomen nuoria, Pantera: I'm broken sekä Cappella: Move on baby. Juontajina Alex Nieminen ja Baba Lybeck. Haastateltavana Dance Nation -yhtye, joka esittää kappaleen True conviction.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä