Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Lista TOP 40

Jakso 15

  • 45 min
  • toistaiseksi

(15.4.1994) Singlelistan ykkösenä jatkaa Taikapeilin Jos sulla on toinen. Albumilistan kärjessä on J. Karjalainen yhtyeineen. Muutoinkin kotimainen musiikki menestyy. Uusia tulokkaita ovat Vilperin perikunta, Peer Günt ja Klamydia. Viikon nopein nousija on funk-yhtye Elastic Family. Santo Domingo de Silosin luostarin munkkikuoron Canto gregoriano -albumi on noussut neljänneksi, ja luostarin apotti Clemente Serna kertoo sen taustoista.

Listalta esitetyt musiikkivideot: Vilperin perikunta: Kävelee kuin ruåtsalainen, Nine Inch Nails: March of the pigs, Peer Günt: Shotgun wedding, Tommi Läntinen: Mä en haluu enää muistaa, Elastic Family: This is it, Urban Cookie Collective: Sail away, Coro de monjes del Monasterio Benedictino de Santo Domingo de Silos: Alleluia, beatus vir qui suffert sekä J. Karjalainen Yhtyeineen: Villejä lupiineja. Juontajana Baba Lybeck. Taikapeili (Jos sulla on toinen) ja Dance Nation (True conviction) esiintyvät studiossa uusintana. Klamydia-yhtye esittää kappaleen Just for you Kötinää–kiertueen keikalla Vaasassa. Haastateltavana Santo Domingo de Silosin luostarin apotti Clemente Serna.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä