Katsottavissa ulkomailla
Voita & Sokeria

Voita & Sokeria: Voita & Sokeria 10.10.

  • 5 min
  • toistaiseksi

Hanna –Leena Turpeinen valmistaa terveysherkku leivoskeksin, joka sopii myös gluteenittomaan ja/tai maidottomaan ruokavalioon. Keksi on herkullinen nautittuna ihan sellaisenaan mutta parhaimmillaan se on lämpimänä juuri uunista otettuna.

Tämäkään herkku ei jää lanteille!

Maapähkinäkeksit

1 luomukananmuna
3-4 rkl maustamatonta maapähkinävoita
1,5 dl mantelijauhoja
0,5 dl kookossokeria
0,5 tl soodaa
noin 3 tl luomukanelia
ripaus suolaa

Sekoita kaikki aineet yhteen taikinakulhossa. Taikinan tulee olla jähmeää ja helposti muovailtavaa.
Muotoile keksitaikinasta haluamasi muotoisia keksejä ja paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 10-15 minuuttia.
Tarjoile lämpimänä kookoskerman ja tuoreiden marjojen kera

Kookoskerma
1 purkki jääkaappikylmää kookoskermaa
vaniljaa
hunajaa

Vatkaa jähmeä kookoskerma vaahdoksi ja mausta se vaniljalla. Lisää hunajaa saadaksesi sinulle sopivin makeus.
Lusikoi vatkattu kookoskerma pursottimeen ja anna sen jähmettyä vielä hetki jääkaapissa ennen pursottamista.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Voita & Sokeria

Voita & Sokeria -sarjassa kokkaavat nykyään julkisuudestakin tutut kasvot. Suosikkireseptinsä ovat jakaneet muun muassa Meiju Suvas, Karita Tykkä, Eppu Salminen ja Sami Saari.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä