Katsottavissa vain Suomessa
Kotikatu

Jakso 386: Turvassa

  • 41 min
  • ei katsottavissa

Kausi 12, osa 386. Mäkimaat palaavat Suomeen mukanaan Laura, ja Eevan ja Pertin epäilyt heräävät. Teemun ja Niinan elämä on muuttunut lapsiperheen arjeksi. Mauri on aktivoitunut naisseuran etsinnässä, ja Roope on tehnyt ratkaisunsa. (2006)

Rooleissa: Lena Meriläinen (Eeva Mäkimaa). Jukka Puotila (Pertti Mäkimaa). Pirjo Moilanen (Laura Mäkimaa). Santeri Nuutinen (Jarkko Mäkimaa). Linda Liikka (Kerttu Söder). Ville Keskilä (Teemu Luotola). Viljami Penttilä (Timo-Veli Luotola). Jere Elomaa (Aleksi Luotola). Ria Kataja (Niina Luotola). Petteri Jamalainen (Hessu Pennanen). Aake Kalliala (Mauri Alho). Kärt Tomingas (Heili Reek). Janne Virtanen (Roope Johannes). Anne Nielsen (Marjatta Mauno). Outi Oksanen (Kukkakauppias). Käsikirjoittajat: Elina Halttunen, Risto Autio ja Liisa Urpelainen. Ohjaaja: Teresa Mecklin. Tunnusmusiikki: Liisa Akimof .

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Kotikatu

Katsottavissa kaudet 3, 13-14. Kausi 15 katsottavissa 23.7. alkaen

Kotikatu on Ylen pitkäaikaisin draamasarja. Kotikadun alkaessa 1995 Suomessa elettiin historiallisesti mullistavia aikoja: lama oli runnellut maata rajusti pankkikriiseineen, vuoden alusta oli liitytty EU:hun. Elettiin uuden ajan alkua. Kotikadulla kolme sukupolvea, kaksi perhettä, Mäkimaat ja Luotolat, kohtaavat elämässään samoja haasteita kuin kuka tahansa suomalainen. Realistisesta sarjasta kasvaa kuva koko kansasta vastaamassa kysymyksiin: mistä tulemme, keitä olemme ja minne me olemme matkalla.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä