Katsottavissa vain Suomessa
Jumalan kaikki oikut

Jakso 1

  • 47 min
  • ei katsottavissa

Osa 1/4. Inkerin monialayritys kokee kolauksen, kun yksi ilotalon tytöistä tulee raskaaksi. Inkeri ratkaisee ongelman tavalla, joka hyödyttää kaikkia, taloudellisesti erityisesti häntä itseään. Kampaamoon tulee uusi asiakas, jonka saattaja tekee Inkerille yllättävän ehdotuksen. (2006)

Päärooleissa: Rea Mauranen (Inkeri Suhonen). Janne Reinikainen (Petri Hoffman). Anu Sinisalo (Heli). Ilja Peltonen (Niko Vasiljev). Elsa Saisio (Tina). Jukka Juolahti (Jorma Paju). Tarja Heinula (Tuula Paju). Käsikirjoittaja: Tove Idström. Ohjaaja: Jarmo Lampela.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys suomi ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Jumalan kaikki oikut

Inkeri on nainen, jolle sopii yrittäjyys lain molemmin puolin. Muuta hän ei kaipaa. Rakastuminen Petriin, nuoreen sairaanhoitajaan, iskee yllättäen. Liiketoimintaa se ei kuitenkaan häiritse. Laillisten yhtiöitten ohella Inkeri pyörittää myös tuottoisaa paritustoimintaa. Kun ilotyttö Tina tulee raskaaksi ja samaan aikaan tuttavapariskunta kärsii lapsettomuudesta, on aika laajentaa liiketoimintaa. Inkeri on mielestään hyväntekijä, joka hoitaa kaikki toimialansa itsenäisesti ja hyvin. Ovatko kaikki samaa mieltä? Neliosainen sarja on TV1 Draaman tuotanto vuodelta 2006.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä