Katsottavissa ulkomailla
Voita & Sokeria

Voita & Sokeria: Voita & Sokeria 14.11.

  • 5 min
  • toistaiseksi

Voita & Sokeria vierailee Vihdissä, Joutselan kartanon keittiössä, jossa ravintovalmentaja Soile Kukkola valmistaa nopean ja helpon mutta ennen kaikkea ravintorikkaan aterian arjen kiireeseen.

Kalkkunakorianteripihvit & tomaatti-avokadotornit

Valmistusaineet:

400 g kalkkunan paistilihaa
1 kananmuna
0,5 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl ruokakermaa
1 tuore chili
1 rkl kalakastiketta
nippu tuoretta korianteria
puolikkaan limen mehu
hieman vuorisuolaa

Valmistusohjeet:

Sekoita ruokakerma, kananmuna, kalakastike sekä tumma soijarouhe keskenään. Anna hetken turvota.
Sekoita joukkoon kalkkunan jauheliha sekä tuore chili ja pieneksi hakattu tuore korianteri. Lisää suola.

Taputtele taikinasta mieluisan kokoisia pihvejä (tai lihapullia) ja paista ne pannulla kookosöljyssä. Ripottele ennen tarjoilua päälle seesaminsiemeniä ja hunajaa.

Tarjoiluehdotukset:

Tarjoile pihvit tumman riisin kanssa. Lisukkeeksi sopii myös keitetty parsakaali.

Mikäli jääkaapistasi löytyy edellisiltä aterioilta jäänyttä riisiä, voit paistaa sen samassa öljyssä. Ripottele vielä päälle pilkottua tuoretta kevätsipulia ja lorauta tilkka ruokakermaa.

Tomaatti-avokadotornit (4 hlö:lle)

4 kpl tomaatteja
2 kpl avokado
Pilko avokado ja tomaatit viipaleiksi. Lado ne vuorotellen päällekkäin ja ripottele kerrosten väliin oliiviöljyä, vuorisuolaa ja mustapippuria.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Voita & Sokeria

Voita & Sokeria -sarjassa kokkaavat nykyään julkisuudestakin tutut kasvot. Suosikkireseptinsä ovat jakaneet muun muassa Meiju Suvas, Karita Tykkä, Eppu Salminen ja Sami Saari.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä