Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Lista TOP 40

Jakso 50

  • 54 min
  • toistaiseksi

(22.12.1994) Lista joulumielellä. Nuorimpana jouluilee Jordy, listaykkösenä Bon Jovi. Ressu Redford jutustelee musiikinteosta. Mikko Kuustonen tunnelmoi valkeasta joulusta ja Herb Ritts ja Jon Bon Jovi kertovat jouluvideostaan. Studiossa ovat vieraina Taikapeili sekä Rokan Seppo Radiomafiasta. Listalärvinä juontaa Marke.

Listalta esitetyt musiikkivideot: Jordy: It's Christmas, c'est Noël, Mariah Carey: All I want for Christmas is you, Carnie & Wendy Wilson: Hey Santa! sekä Bon Jovi: Please come home for Christmas. Juontajina Nina Honkanen, Sami Aaltonen ja Remu Aaltonen. Studiovieraana Taikapeili, joka esittää Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä (playback). Mikko Kuustonen on haastateltavana ja esittää laulun Valkea joulu. Haastateltavina myös Ressu Redford sekä Herb Ritts ja Jon Bon Jovi. Radiomafiasta haastatteluvieraana Seppo Rokka. Listalärviskabassa on ehdokkaana Marke Oinonen.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä